Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tabela tasarımı için ebatları nasıl ayarlamalı???

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
aynı konuyu 2 kere açmak yasak

sonadanos

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar; 2.63 mt x 0.49 mt ölçülerine sahip bir alana dijitasl baskı tasarımı için; corel'da ölçüleri birebir olarak mı çalışmalıyım? yoksa 1/10 oranında çalışsam daha sonra tasarımın tümünü toprlayıp ölçüyü birebir getirip cd ye atsam çıktıda problem olur mu? Teşekkürler...

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aradan baya zaman geçmiş ve kimse bi cvp vermemiş, ilginç! Corelde belli bir ebattan sonra çalışmanı jpg lerse, dosya sapıtıyo. Birebir ebatta bir jpg lemeyi deneyin. Eğer sapıtırsa 1/10 i deneyin. Buna alternatif olarakda çalışmayı birebir yapıp oldukça yüksek çözünürlükte TIF lerseniz, bozulan ebatları PS de yeniden şekillendirmek kalite kaybına sebep vermiyor, ki bunuda bugün keşfettim :D Anlatabildim mi bilmiyorum???

AnoktaKADİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben genelde çalışmaları ps de yapıyorum ve büyük ebtalarda 300 dpi içim 1/4 oranını kullanıyorum yada 72 dpi da birebir çalışıyorum bozulma min oluyor gördüğüm kadarıyla..

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben digital baskı ile uğraşıyorum. corelde yapılan bir çalışmayı birebir ölçülerde çalışmak ve o ölçülerde exportlamak en iyi sonucu verir. birde baskı kalitesini iyi istiyorsan cmyk çalışmak iyi oluyor