Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tabelacı olmak istiyorum

goldhands

🌱Yeni Üye🌱
merhaba
bu sene öss ye giirecegim babamın büyük bir tabela dükkanı var arac giydirme ısıklı tabela dijital baskı vb.. işler yapıyorlar ben bu işi yapmak istiyorum ama hangi bölümü okuyabilecegimi bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
tabelacımı olmak istiyorsun

merhaba
bu sene öss ye giirecegim babamın büyük bir tabela dükkanı var arac giydirme ısıklı tabela dijital baskı vb.. işler yapıyorlar ben bu işi yapmak istiyorum ama hangi bölümü okuyabilecegimi bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.

tabelacılıkla ilgili bir bölüm yoktur bu işi kendin yeteneğine göre kendini geliştirerek yapabilirsin reklamcılıkla alakalı birşey okumak istersen grafik okuman gerekiyor trakya meslek yüksek okulunda olması lazım bölümün

dubara54

🌱Yeni Üye🌱
Ünlü bir reklamcı;
Annem beni hala bir genel evde piyanist sanıyor. Oysaki ben reklamcıyım demiş :p

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
üniversitede masaüstü yayıncılık bölümü var diye biliyorum ve grafik bölümü.. bence babana en iyi grafiker olarak yardım edebilirsin. sonuc olarak herşey grafik te biter... kolay gelsin şimdiden;)

dlpn84

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tebrikler...

bana göre en güzel okul sana çok yakın...müdür de baban.

hangi bölümü okursan oku , bu işi yerinde öğrenmek den daha iyi bilgiyi hiçbir okuldan alamazsın,
"Tecrübe her okumadan daha iyidir." konfiçsos

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel sanatlar okumalısın , babanın yerinde ne kadar tabelayı öğrenirsen öğren , ancak orada öğrendiğin kadar olursun. Buna lafımız yok zaten olması gereken bu ama güzel sanatlar okursan renk bilgisi , kompozisyon vs vs gibi birçok tabelacının bilmediği konularda bilgin olmuş olur ve ektra öğrendiklerinlede ufkun genişlemiş olur. Yani olay sadece grafik okumak değil , güzel sanatlar eğitimi almak lazım .
Bu arada allah yardımcın olsun...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
gerçekten amacın tabelacı olmaksa, rahat bitirebileceğin bir aöf ye gir ( genel kültür gelişimi) git babanın dükkanındaki en rezil işin ucundan tut. Eğer baban değerli ustalara sahipse istediğine ulaşırsın.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şimdi, TABELACILIK rezil bir iş mi? Dış koşullar değişkendir, olumsuz olabilir, önemli olan onu aleyhten lehe çevirebilmektir.