Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bak bak taşköprüye dokunduk hemen bilgiçlikler başladı
Savunma sözü : Resim sözcüğü fotoğrafın yerine oldukça sık kullanılmaktadır. örneğin; Upload sitelerine baktığınızda upload your photo yazmaz upload your picture yazar. laf yarışına gerek yok
Yahu, dert ettiğin şeye bak sen yolla bakalım bize onları, bir tane kalıyor mu sana. :rofl: Birde soru sormuştum.:angel: Sarı yerden helvalar mı görünecek yoksa öyle mi kalacak ?
Yahu, dert ettiğin şeye bak sen yolla bakalım bize onları, bir tane kalıyor mu sana. :rofl: Birde soru sormuştum.:angel: Sarı yerden helvalar mı görünecek yoksa öyle mi kalacak ?
özür dilerim öğle yemeği yemediğimi fark etmiştim şimdi geldim. Siz istediniz de biz mi yollamadik Evet orada 5 cm'lik bir pencere alanı olacak ve içeriden helvalar gözükecek.
özür dilerim öğle yemeği yemediğimi fark etmiştim şimdi geldim. Siz istediniz de biz mi yollamadik Evet orada 5 cm'lik bir pencere alanı olacak ve içeriden helvalar gözükecek.