Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Takım Arkadaşları Arıyoruz....

lokmanufak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafiker olarak çalışabilecek Konyada ikamet eden Coreldraw,Photoshop iyi derece kullanabilen Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek grafiker arkadaşlar arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar Msj atarak ulaşabilirler.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

karadut42

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba...
İş yeriniz hakkında ( ajans mı, matbaa mı, medya mı, ağılıklı olarak ne üzerine çalışıyorsunuz) biraz bilgi verebilirmisiniz...

ela aysen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ankarada ikamet ediyorum konyada okudum ve orda calısmayı cok ıstıyorum okulum dan yenı mezun oldum su andaad bıyerde calısıyorum ama iş konusunda cok bı tecruben yıook
nagihan_gndz@ hotmail.com

lokmanufak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar firmamız İstanbul da büyük bir Matbaa firmasına ait Konya Şubesi olarak hizmet vermekte.Biz burada sadece tasarımları yapıp istanbul merkeze baskıları atıyoruz Bu kadar.

karadut42

🌱Yeni Üye🌱
Konya'da yaşıyorum ve yaklaşık 6 yıldır bu işle ilgileniyorum. Coreldraw,Photoshop kullanıyorum. İş hakkında görüşmek isterim sizinle.
iyi akşamlar...

karadut42-@hotmail.com

lokmanufak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İş İlanımız Kesinlikle freelance olarak ilgilenmiyoruz.Bize sürekli ve düzenli çalışabilecek Arkadaşlar Lazım !:..