10 yıldır yalnızca siyah giyiniyorum... başka hiç bir renk kıyafetim yok... bir çorabım bile...
başka bir renk giydiğimde kendimi çıplak ve üşümüş ve yapayalnız hissediyorum... bu çevremde bayağı tepki toplamama neden oluyor...
ilk önce insanlar başka kıyafetim olmadığını düşünüyorlar...
sonra yavaş yavaş sataniste çeviriyorlar olayı
sonra baş parmağımda ve işaret parmağımdaki yüzüklerim var... aynı şekilde çooook uzun süredir parmağımdan asla çıkmadılar...
birde sokakta kavga etmek gibi bir takıntım var... misal geçenlerde 4 adet köpek oyunlar oynayarak sokakta yürürken bir motorsikletli motorunu sürerken köpeklerden birisine tekme attı... bende avazım çıktığı kadar adamın arkasından haykırdım ona o an duyduğum nefreti... sonrada sokaktakilere dönüp bu adam ileride sizin çocuğunuzada bu şekilde tekme atsa sizler yine sessiz kalacaksınız diyerek yoluma devam ettim... (bu yüzden dayak yemişliğim bile var) bu da bende bir takıntı... haykırmak gerekiyorsa haykırırım...
sonra bide ne zaman beyazlar içerisinde bir gelin görsem kesin ağlarım... hemde böğüre böğüre... bu nedenle çok yakın arkadaşlarımın bile düğünlerine gidemem...