Taksici Kartviziti Yaptım :rofl:
RD3S1GN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 8 Haz 2008 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.rdwn.deviantart.com 20 Eyl 2011 #1 Taksici Kartviziti Yaptım :rofl:
Arif ARINMIŞ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 1,719 Tepkime puanı 60 21 Eyl 2011 #2 farklı olmuş çekici ve onlarca kartvizit arasından göze çarpıcı olmuş. Zemindeki o eğrili geçiş tam grafikerler.net in arı deseni gibi olmuş eline sağlık ben de beğendim
farklı olmuş çekici ve onlarca kartvizit arasından göze çarpıcı olmuş. Zemindeki o eğrili geçiş tam grafikerler.net in arı deseni gibi olmuş eline sağlık ben de beğendim
grafishop 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 2,769 Tepkime puanı 50 21 Eyl 2011 #3 wuu beybi :rofl: Bildiğin taksici kartviziti gibide ama değil gibide :smile: adam trabzon fan ise birde değme keyfine gitsin :rofl:
wuu beybi :rofl: Bildiğin taksici kartviziti gibide ama değil gibide :smile: adam trabzon fan ise birde değme keyfine gitsin :rofl:
B baturbey 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Nis 2009 Mesajlar 52 Tepkime puanı 2 21 Eyl 2011 #4 güzel olmuşkardeşim eline sağlık
RD3S1GN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 8 Haz 2008 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.rdwn.deviantart.com 21 Eyl 2011 #5 zanax1980' Alıntı: eline emeğine sağlık güzel olmuş yav hocam nasıl yapıyorsunuz şu kartvixitleri biraz bana yardımcı olsan .. Genişletmek için tıkla ... Corel Draw'ı Açıp Çiziyorum :smile: Arif ARINMIŞ' Alıntı: farklı olmuş çekici ve onlarca kartvizit arasından göze çarpıcı olmuş. Zemindeki o eğrili geçiş tam grafikerler.net in arı deseni gibi olmuş eline sağlık ben de beğendim Genişletmek için tıkla ... Bende Yaparken Netde Biraz Baktım Hem Aynı Tarz Dedim Farklı Olsun ama yaparken o arı hiç aklıma gelmedi :smile: grafishop' Alıntı: wuu beybi :rofl: Bildiğin taksici kartviziti gibide ama değil gibide :smile: adam trabzon fan ise birde değme keyfine gitsin :rofl: Genişletmek için tıkla ... Wuwww :kiss1: Eyw. :smile: baturbey' Alıntı: güzel olmuşkardeşim eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Eyw. Kardeşim. :smile:
zanax1980' Alıntı: eline emeğine sağlık güzel olmuş yav hocam nasıl yapıyorsunuz şu kartvixitleri biraz bana yardımcı olsan .. Genişletmek için tıkla ... Corel Draw'ı Açıp Çiziyorum :smile: Arif ARINMIŞ' Alıntı: farklı olmuş çekici ve onlarca kartvizit arasından göze çarpıcı olmuş. Zemindeki o eğrili geçiş tam grafikerler.net in arı deseni gibi olmuş eline sağlık ben de beğendim Genişletmek için tıkla ... Bende Yaparken Netde Biraz Baktım Hem Aynı Tarz Dedim Farklı Olsun ama yaparken o arı hiç aklıma gelmedi :smile: grafishop' Alıntı: wuu beybi :rofl: Bildiğin taksici kartviziti gibide ama değil gibide :smile: adam trabzon fan ise birde değme keyfine gitsin :rofl: Genişletmek için tıkla ... Wuwww :kiss1: Eyw. :smile: baturbey' Alıntı: güzel olmuşkardeşim eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Eyw. Kardeşim. :smile:
LaYeR 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 5 Tem 2008 Mesajlar 807 Tepkime puanı 23 Yaş 37 21 Eyl 2011 #6 Benim gözüme de çok hoş göründü emeğinize sağlık..
grafishop 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 2,769 Tepkime puanı 50 21 Eyl 2011 #7 zanax1980' Alıntı: yav hocam bende corel draw öğrenmeye çalışıyorum ama pek işi çözemedim acaba hazı şablon kullnarak mı çiziyorsunuz kartviiztleri ?? Genişletmek için tıkla ... ARkadaşım emeklenmeden yürünür mü ? Bilgin nedir ne kadardır nerden bilelim nerde başlayalım sana anlatmaya...
zanax1980' Alıntı: yav hocam bende corel draw öğrenmeye çalışıyorum ama pek işi çözemedim acaba hazı şablon kullnarak mı çiziyorsunuz kartviiztleri ?? Genişletmek için tıkla ... ARkadaşım emeklenmeden yürünür mü ? Bilgin nedir ne kadardır nerden bilelim nerde başlayalım sana anlatmaya...
RD3S1GN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 8 Haz 2008 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.rdwn.deviantart.com 21 Eyl 2011 #8 @zanax1980 Hazır Şablon Kullanma Ben. Kendim Çizdim.
grafishop 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 2,769 Tepkime puanı 50 21 Eyl 2011 #9 Tasarım hakkında örnekler incelemelisin. Mesela yaz google'a business card diye. bir ton örnek çıkar karşına... Nasıl yapacagın hakkında ise sitemizdeki arama butonunu kullanarak kendini aydınlatmalısın... Bizim anlatmamızla olacak basit bir şey değil yani...
Tasarım hakkında örnekler incelemelisin. Mesela yaz google'a business card diye. bir ton örnek çıkar karşına... Nasıl yapacagın hakkında ise sitemizdeki arama butonunu kullanarak kendini aydınlatmalısın... Bizim anlatmamızla olacak basit bir şey değil yani...
Murat VARDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Ara 2008 Mesajlar 3,774 Tepkime puanı 128 22 Eyl 2011 #10 gelişime açık, hoş bir deneme... aslında ben, size ait olan müşterinize yapıp teslim ettiğiniz işleri görmek isterdim.
gelişime açık, hoş bir deneme... aslında ben, size ait olan müşterinize yapıp teslim ettiğiniz işleri görmek isterdim.
RD3S1GN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 8 Haz 2008 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.rdwn.deviantart.com 22 Eyl 2011 #11 Murat VARDAR' Alıntı: gelişime açık, hoş bir deneme... aslında ben, size ait olan müşterinize yapıp teslim ettiğiniz işleri görmek isterdim. Genişletmek için tıkla ... Bir Gün Oda Olur :smile: Çok İş Yaptım Ama Hepsini Kayıt Altına Almadım.:wink:
Murat VARDAR' Alıntı: gelişime açık, hoş bir deneme... aslında ben, size ait olan müşterinize yapıp teslim ettiğiniz işleri görmek isterdim. Genişletmek için tıkla ... Bir Gün Oda Olur :smile: Çok İş Yaptım Ama Hepsini Kayıt Altına Almadım.:wink: