çok güzel bir tasarım ancak bir türlü indirmeyi başaramadım, linkler ölmüş yenilermisiniz linkleri
L LostBLue 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 12 Ocak 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 12 Ocak 2010 #41 çok güzel bir tasarım ancak bir türlü indirmeyi başaramadım, linkler ölmüş yenilermisiniz linkleri
gizli 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 28 Ara 2009 Mesajlar 748 Tepkime puanı 52 Web sitesi www.nanorator.com 12 Ocak 2010 #42 LostBLue' Alıntı: çok güzel bir tasarım ancak bir türlü indirmeyi başaramadım, linkler ölmüş yenilermisiniz linkleri Genişletmek için tıkla ... Merak etme bi gün olur indirirsin ve çok zor bir tasarım değil kendiniz bişeyler yapmayı deneyin bence belki daha güzel şeyler çıkarırsınız.
LostBLue' Alıntı: çok güzel bir tasarım ancak bir türlü indirmeyi başaramadım, linkler ölmüş yenilermisiniz linkleri Genişletmek için tıkla ... Merak etme bi gün olur indirirsin ve çok zor bir tasarım değil kendiniz bişeyler yapmayı deneyin bence belki daha güzel şeyler çıkarırsınız.
nilsun 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 15 Ocak 2010 #43 çok canlı çok güzel, gözü yormuyor eline saglık.
O ocinar 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Ara 2008 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 16 Ocak 2010 #44 merhaba arkadaşım paylaşım yapabilirsen alalım