Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tam Zamanlı Köle Aranıyor

Unicorn Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.unicorndesignstudio.com
bu aralar iş aradığım için kariyer sitelerini sıkça ziyaret ediyorum bugün tanınmış bir sitede gezerken bir ilanla karşılaştım ilan aynen şöyle

İş Tanımı
Tasarım yeteneğine sahip, görsel gücü yüksek,

İşini severek yapan ve kendini tekrar etmeyen,

Grafik tasarım programlarını ÇOK İYİ derecede kullanabilen,

Php, Html, 3D Grafik, v.s dil ve programlarının birkaçını iyi kullanabilen,

Tasarım konusunda deneyimli

HYD ekibinde yer alabilecek ,

Sirketimizde tam zamanlı çalıştırılmak üzere,

Web sitelerinin, tasarımı ve programlanmasında görev alacak,

Çeşitli yazılımlarımızın arayüz tasarımlarını yapabilecek,

Dijital tasarım teknolojilerini takip eden ve hakim,

Özgün ve modern tasarım yapabilecek,

Yaratıcı, yenilikçi ve orjinal fikirli,

En az iki yıl deneyimli,

sizler okuyunca ne hissettiniz?
Ben bu adamları sabaha bırakmamak gerektiğini düşündüm şahsen :)
Böyle bir adam bulamaycağı kesin ama bulsa bile kaç kuruş verecek acaba. Bana tam 3 kağatçı geldi bu ilanı veren.
Siz ne dersiniz?

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu ilanı veren yeri 40 kere arayıp 'alo orası kebapçımı?'' diye sormak lazım

cakirx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.1renk.com
bunların hepsini bildiğini idaa eden ama bir hiç birini doğru düzgün yapamayan kişilerde var farklı bir açıdan bakarsak. Tasarım yapar tasarıma benzemez. Script yazar 5 ayda bitiremez. 3D yapar eline yüzüne bulaştırır. İlanı verende bu tarz kişileri arıyordur zaten :)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar aslında hepiniz haklısınız ama ilanda maaş konusunda bir rakam yazılmamış sanırım? belkide böyle bir tasarımcının gerçekten hakkını verecek bir ücretle çalıştırılacak. böyle birisi yok diyebilirsiniz belki ama ajansımızdaki ekibimde bu yazılan özelliklerin daha fazlasına sahip bir arkadaşım var ve gerçekten yağtığı işlerin hepsini hakkını vererek yapıyor tasarım, yazılım, 3d vs.. ve tabiki hakketiği ücrete çalışıyor. bende daha önce böyle bir elemanın olmayacağını düşünürdüm ki özellikle hem tasarım hem de yazılım konusunda çok iyi olması birinin çok istisnai bir durum, ama oluyor gerçekten ve şuanda birlikte çalışıyoruz. mutlaka bu insan dünyada tek değil ve bu ilanı veren arkadaş da bulabilir böyle bir çalışan, ama eminim sorsanız şimdi ne kadar maaş vereceksiniz diye adam 1500 tl falan der:) komik olan da bu zaten, bence ilanın içeriğinde herhangi bir saçmalık yok.

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
bu aralar iş aradığım için kariyer sitelerini sıkça ziyaret ediyorum bugün tanınmış bir sitede gezerken bir ilanla karşılaştım ilan aynen şöyle

sizler okuyunca ne hissettiniz?
Ben bu adamları sabaha bırakmamak gerektiğini düşündüm şahsen :)
Böyle bir adam bulamaycağı kesin ama bulsa bile kaç kuruş verecek acaba. Bana tam 3 kağatçı geldi bu ilanı veren.
Siz ne dersiniz?

Süper tam bana göre bi iş bu. :emo1:

(telefonla arayıp rahatsız etmek tabiki) :D

piyanita

🌱Yeni Üye🌱
tam zamanlıda ne demek yani gece gündüz mü? sonra iyi bir maaş vermesi lazım bu kadar yeteneğe ve çalışmaya

yysnymn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aradığı özelliklere sahip kişi tek başına bir firma ne diye başkasının altında çalışsın : )) kendisine kazanır ;)

hogan01

🌱Yeni Üye🌱
Aslında ilanın bir kaç eksigi var
20 yaşını geçmemiş
askerliğinide bitirmiş olması gereklidir diyede yazması gerekiyordu:rofl:
herhalde unutmuş

cavalika

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yığınla şey istenio ve emin olun verilen maaş hiçte iç açıcı değil.İstisnalar hariç her yer ztn en iyisini istiyo elemanı maximum çalıştıralım ama fazlada şımartmayalım diolar.Tamam bilen her zaman kazanır iyi yerlere gelir ama Türkiyede bazı şeylerin değişmesi lazım..
Mesala yeni işe başlayan 20 li yaşlarda gencin ilk 2 yıla ait sınavları hep getir görüş işleri olmamalı üstelik grafiker die işe girmiş olmasına rağmen...Bu gözle bakılırsa nereye kadar ilerleriz bu grafikte ???

Şahsi düşüncem çok yetenekli çok şey bilen kişilerde var ztn bu kadar şeyi kimse bilemez demiyorum
fakat bu şahıslarada nadir rastlanır yani biraz zaman ve yetenek ..