Ön Kısım Arka Kısım Not: Kartvizit mat selefon, kısmi laklıdır.
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 26 May 2011 #1 Ön Kısım Arka Kısım Not: Kartvizit mat selefon, kısmi laklıdır.
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 26 May 2011 #2 Gri ile yazılan kısımları (mobil tel vb) siyah yazıla nasıl olur aceba biras sönük kalmış sanki onun haricinde başarılı bir çalışma, elinize sağlık.
Gri ile yazılan kısımları (mobil tel vb) siyah yazıla nasıl olur aceba biras sönük kalmış sanki onun haricinde başarılı bir çalışma, elinize sağlık.
cok_yasa_kamil ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 123 Tepkime puanı 2 26 May 2011 #3 her iki yön e çok güzel, fakat @martin78'e katılarak, metinlerin okunabilirliği az gibi. yani biraz daha etli veya koyu renkli olabilir elinize sağlık
her iki yön e çok güzel, fakat @martin78'e katılarak, metinlerin okunabilirliği az gibi. yani biraz daha etli veya koyu renkli olabilir elinize sağlık
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 26 May 2011 #4 martin78' Alıntı: Gri ile yazılan kısımları (mobil tel vb) siyah yazıla nasıl olur aceba biras sönük kalmış sanki onun haricinde başarılı bir çalışma, elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... cok_yasa_kamil' Alıntı: her iki yön e çok güzel, fakat @martin78'e katılarak, metinlerin okunabilirliği az gibi. yani biraz daha etli veya koyu renkli olabilir elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Dikkat edeceğim teşekkürler eleştiri için
martin78' Alıntı: Gri ile yazılan kısımları (mobil tel vb) siyah yazıla nasıl olur aceba biras sönük kalmış sanki onun haricinde başarılı bir çalışma, elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... cok_yasa_kamil' Alıntı: her iki yön e çok güzel, fakat @martin78'e katılarak, metinlerin okunabilirliği az gibi. yani biraz daha etli veya koyu renkli olabilir elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Dikkat edeceğim teşekkürler eleştiri için
Arif ARINMIŞ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 1,719 Tepkime puanı 60 26 May 2011 #5 o yazıyı okumak için gözlüklerim bile yetersiz kalabilir tasarım başarılı eline sağlık
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 27 May 2011 #6 arixira' Alıntı: o yazıyı okumak için gözlüklerim bile yetersiz kalabilir tasarım başarılı eline sağlık Genişletmek için tıkla ... ne desem bilemedim Teşekkürler yinede =)
arixira' Alıntı: o yazıyı okumak için gözlüklerim bile yetersiz kalabilir tasarım başarılı eline sağlık Genişletmek için tıkla ... ne desem bilemedim Teşekkürler yinede =)
Arif ARINMIŞ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 1,719 Tepkime puanı 60 27 May 2011 #7 Hasan ÇELİK' Alıntı: ne desem bilemedim Teşekkürler yinede =) Genişletmek için tıkla ... Bi şey deme yazıları büyült işte miss gibi çalışma olur işte o zaman
Hasan ÇELİK' Alıntı: ne desem bilemedim Teşekkürler yinede =) Genişletmek için tıkla ... Bi şey deme yazıları büyült işte miss gibi çalışma olur işte o zaman
D Dracan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Tem 2007 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 19 Haz 2011 #8 Güzel çalışma eline sağlık ....