Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, daha önce online olarak hizmet veren bir ajansta home office olarak firmaların tanıtım ürünlerini tasarlıyordum.isterseniz yardımcı olabilirim.
Merhaba iyi calismalar. 8 yildir profesyonel olarak grafikerlik yapiyorum. ayni zamanda evimde freelance olarak is yapmaktayim. Eger sizede uyarsa calismak isterim...
İsim: elif Yaş: 21 Şehir: İstanbul Semt: Avcılar Kullandığı Programlar: Photoshop çok ii+Freehand çokii i+Corel Draw adobe illustrator ii kullanmaktayım çok ii pc ve mac kullanmaktayım
1.5 seneye yakındır özel bir ajansta illistratör ve grafik tasarımcı olarak çalışmış bulunmaktayım şuanda iş arıyorum irtibata geçersek işlerimden örnekler göstererek sunum yapabilirim memnuniyetinizi garanti ediyorum..
Merhabalar ************* olarak 3D tasarımlar,kurumsal kimlik çalışmaları, web tasarımları, promosyonlar vb. konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Merhaba Bursa'da ikamet etmekteyim. Matbaa bölümü mezunuyum. 5 yıldır grafikerlik yapmaktayım. Freehand, Photoshop iyi düzeyde, Coreldraw %60 kullanmaktayım. Freelance işler arıyorum. Özel mesajla bana ulaşabilirsiniz.
Serbest grafiker olarak çalışmaktayım, ana uzmanlık alanım kurumsal kimlik oluşturmak üzerinedir. Halen Akgün Yazılım Firmasının İmaj Danışmanlığını yapmaktayım.
İsteklerinizi, firma ve faaliyet alanınızla ilgili bilgileri özel mesaj yolu ile gönderirseniz, bir ön çalışma ile birlikte son yapmış olduğum (Kasım'2008) iş örneklerinden bir kaçını size ulaştırabilirim.