Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Taratma ve Convert Sorunum

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Sizin dediğiniz gibi olsun ama konuları karıştırmayın. Dediğiniz gibi iki işi karşılaştırırsanız elbette ki yeni çizim daha kaliteli olur buna kimsenin itirazı yok. Mevzu olan konu ise tarama sonucundan baskı alınıp alınamacağı bu iki konu birbirine benzer gibi görünsede alakasız konular bu sebeple bizim asıl konumuz olan baskı alınabilir mi? Alınabilir NOKTA ...

biz tartışa duralım atı alan üsküdarı geçti konuyu açan arkadaş taramış geçmiş işi :D :D zaten ses seda da yok kendisinden bizde uzatmayalım :D

AlpYucer

🌱Yeni Üye🌱
hay maşallah klavyene sağlık abim bende aynı fikirdeyim zaten niyet belli madem fikirlerimize saygı duymıycan neden bize fikir danışıyosun zaten yapacağınıda yapmışsın... saygılar

Ben burada herkesin fikrine saygı duyuyorum, merak etmeyin. Ama bir sorunum var ve burada yazıyorum ama siz neyin ne olduğunu bilmeden benim ekmeğime emeğime laf söylüyorsunuz. Buna pek anlam veremedim ve mantıklı bulmadım açıkcası.

Herkes kendine yakışanı yapar. Daha fazla yorum yazmayacağım, cevap ve tavsiye veren herkese teşekkürler.

Saygılar.

sunshine20

🏅Acemi Tasarımcı🏅
taratılıp baskıya yollanan iş hiçbir zaman güzel çıkmaz bana farketmez diyosan 300 dpi olarak tarattır ve gönder ama dediğim gibi sonuç iyi olmayacaktır.