Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tarım ürünleri logo tasarımı

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logoznl.jpg

Benzer konular

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
%100 senin eserin ise tebrik ederim, eline sağlık.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
yanlış anlaşılmasın ama yapraklarla oluşturulan S harfini sanki stock photo'dan hatırlıyorum gibi geldi. sizin ise tebrikler belki ben yanlış hatırlıyorumdur.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşlar Yapraklar Vektörel Onu Herkes Bilsin...

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yaprkalar vektörel ama ö harfi değil yapraklardan oluşan s harfide olabilir başka bir harfte benim yaptığım yaprakları kullanarak ö harfinin noktalarını yapmam
fikir benim tasarımda kullanılan yaprakların vektörel olması yada kendi çizimim olması
pek bişeyi değiştirmez diye düşünüyorum

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu tür logolar bol miktarda logo sitelerinde ve baska yerlerde de mevcut yine de eline sağlık dostum..

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel olmuş. Başarılar.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Yaprkalar vektörel ama ö harfi değil yapraklardan oluşan s harfide olabilir başka bir harfte benim yaptığım yaprakları kullanarak ö harfinin noktalarını yapmam
fikir benim tasarımda kullanılan yaprakların vektörel olması yada kendi çizimim olması
pek bişeyi değiştirmez diye düşünüyorum

Yapraklar Telifliyse

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu tür logolar heryerde mevcut olabilir şimdi bu sitede mevcut ne olmuş anlamış değilim ben bu logoyu yaptım ve özgün bir logo olduğunu düşünüyorum bir kişi yapraktan "S" yada başka bişey yaptı diye yapraktan başka bir harf yapan ondan alıtımı yada çalıntı mı oluyor yapraktan yazı karakterleri de var

telifliyse zaten ben onu ö harfine çevirirken sağ sola döndürürken çoğu yeriyle oynadım aynısı deği o yüzden telifli olsada farketmez

aslında ben bundan şunu anlıyorum daha bu siteye ilk eklediğim çalışma
ve yapılan yorumlardan çıkardığım sonuç şu:

1) daha ilk mesaj %100 senin mi diyor yani alıntı yada çalıntı olabilir diyor
2) ö harfinin noktalarını yapraklardan yapmışım yapraklar vektörel diyor
3) bu tür logolar başka yerlerde mevcut diyor yani sen yapmaya uğraşma
çak bir hazır logo ben öyle yapıyorum diyor
4) dahada telif hakkı diyor niye çünkü başka bişey kalmadı

herkes kendi malını beğenir bu ö de benim malım alıntı çalıntı esinlenme vektörel ne derseniz deyin bu ö bana ait:)

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
bu tür logolar heryerde mevcut olabilir şimdi bu sitede mevcut ne olmuş anlamış değilim ben bu logoyu yaptım ve özgün bir logo olduğunu düşünüyorum bir kişi yapraktan "S" yada başka bişey yaptı diye yapraktan başka bir harf yapan ondan alıtımı yada çalıntı mı oluyor yapraktan yazı karakterleri de var

telifliyse zaten ben onu ö harfine çevirirken sağ sola döndürürken çoğu yeriyle oynadım aynısı deği o yüzden telifli olsada farketmez

aslında ben bundan şunu anlıyorum daha bu siteye ilk eklediğim çalışma
ve yapılan yorumlardan çıkardığım sonuç şu:

1) daha ilk mesaj %100 senin mi diyor yani alıntı yada çalıntı olabilir diyor
2) ö harfinin noktalarını yapraklardan yapmışım yapraklar vektörel diyor
3) bu tür logolar başka yerlerde mevcut diyor yani sen yapmaya uğraşma
çak bir hazır logo ben öyle yapıyorum diyor
4) dahada telif hakkı diyor niye çünkü başka bişey kalmadı

herkes kendi malını beğenir bu ö de benim malım alıntı çalıntı esinlenme vektörel ne derseniz deyin bu ö bana ait:)

Çalışmanız güzel tebrik ederim.
-telif hakkına gelince siz bir dosyayı evirip çevirip yayınlarsanız o dosyanın telif hakkı sonlanmaz size ait olmaz. Yapan çıkıpta bu benim dosyamı almış evirmiş-çevirmiş bunu yapmış işte bakın orjinali bende buda benim lisansım telif hakkım deme hakkı vardır. buna dikkat edelim.
-insanlar benzer şeyler yapabilir ve kimsenin bu yapılan şey çalıntı deme hakkı yoktur(tabi alıpta birebir kopyalarsanız o ayrı. demek istediğim esinlenmek, bir fikir almak)
-ben inanıyorum ki sizin ö harfinizi internette hiçbir yerde bulamayız. çünkü onu siz yaptınız.
-bende ilk çalışmalarımı yayınlarken dolandırıclıkla suçlandım. hiç takmayın. (bütün çalışmalarım lisanslarını gösterince işler değişti :D)
-gayrete devam
-eleştiriler ağır olabilir ders çıkarın.
-bence siz sizeyapılan eleştirilerden yola çıkarak şu dersi çıkarabilirsiniz
daha orjinal, özgün işler yapacağım gibi ;)
kolay gelsin ......

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler Bluex sanırım aynı yollardan herkes geçmiş ve geçecek,
eleştirilere kulak asan biri değilim ama eleştirilerden ders çıkarmasınıda bilirim

Günümüzde tamamen orjinal çalışmalar çok zor çünkü çok fazla vektör, resim ve yazı karakterleri sitelerden sitelere ve bilgisayarlara dolaşıyor bu yüzden gördüğümüz herşey bize tanıdık gelebiliyor
Bu grafik kirliliği içinde aralardan sıyrılarak kendimize bir yer bulmak için çalışıyor ve çapa gösteriyoruz elbetteki bu yolda sekteye uğrayacaz yeri gelecek çok iyi işler çıkartacaz yeri gelecek basit vasat bir işle yolumuza devam edecez
Ve artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak artık çoğu müşteri yapılan çalışmaları yorumlayabiliyor daha profesyonel daha anlayarak bakıyor, bu yüzden günümüz şartlarında daha iyi bir gözlemci ve araştırmacı olmamız gerekiyor

iyi olan çok çalışan kazansın ne diyelim

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
%100 senin eserin ise tebrik ederim dedim. %100 senin eserin değil ise güzel olmuş derim.
profilimden yaptığım işlere bakabilirsin. bende içinde hazır materyaller bulunan işler yapıyorum ancak logo gibi kurumsal ve çok küçük ama içinde bolca mesaj barındıran bir tasarımın tamamen size ait olması kanısındayım. tabi ki esinlenilir o ayrı mesele . hazır vektörü alıp eğmek bükmek yerine o hazır vektöre bakarak aynısını çizmeye çalışsan daha memnun olurdum. size düşüncelerimi dayatmıyorum , sadece kendi düşüncelerimi söylüyorum . katılıp katılmamak sizin tercihinizdir. Ayrıca hazır vektörler ile yapılan işlere grafik çöplüğü diye eleştiri yapmanıza ramen; kendinizin hazır vektör kullanmanızı savunmanız da biraz ironik !
logonun kompozisyonu hoş , güzel işler yapacağınız kanısındayım.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmanız güzel tebrik ederim.
-telif hakkına gelince siz bir dosyayı evirip çevirip yayınlarsanız o dosyanın telif hakkı sonlanmaz size ait olmaz. Yapan çıkıpta bu benim dosyamı almış evirmiş-çevirmiş bunu yapmış işte bakın orjinali bende buda benim lisansım telif hakkım deme hakkı vardır. buna dikkat edelim.
-insanlar benzer şeyler yapabilir ve kimsenin bu yapılan şey çalıntı deme hakkı yoktur(tabi alıpta birebir kopyalarsanız o ayrı. demek istediğim esinlenmek, bir fikir almak)
-ben inanıyorum ki sizin ö harfinizi internette hiçbir yerde bulamayız. çünkü onu siz yaptınız.
-bende ilk çalışmalarımı yayınlarken dolandırıclıkla suçlandım. hiç takmayın. (bütün çalışmalarım lisanslarını gösterince işler değişti :D)
-gayrete devam
-eleştiriler ağır olabilir ders çıkarın.
-bence siz sizeyapılan eleştirilerden yola çıkarak şu dersi çıkarabilirsiniz
daha orjinal, özgün işler yapacağım gibi ;)
kolay gelsin ......

Çalışmalar Profesyonel Olunca...:D:D:D

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hazır vektör kullanma ve hazır vektörü üzerinde benzerini tekrar çizme olabilir
tabi buda o andaki zamanınıza göre haraket edeceğinizide göz önünde bulundurmalısınız vektörel çöplük var tabiki ama bizde bundan kendimize pay çıkartıyoruz eleştiriyoruz fakat kullanıyoruz gerçi başka çaremizde kalmıyor çünkü
acele işlerde bunları kullanmak zorunda kalıyoruz
inşaallah daha özgün tasarımlar yaptığımız sürece sektörümüz daha iyi yerlere gelecek bizde burda kendimize bir yer edinme çapası ve gayesi üzerindeyiz
benim başka sitelerde de paylaşımlarım ve derslerim var fakat orada yayınladığım için
burada onları yayınlayamıyorum yeni çalışmalarım oldukça burada yayımlamaya çalışacam
50.000 in üzerinde tıklanma alan (fatura çalışmalarımdan) var
yorum ve eleştirileriniz için hepinize teşekkür ederim