Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarım 4 Nisan kartvizit

jacobuk

🌱Yeni Üye🌱
Cok guzel olmus hayirli olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

hemster

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kirikayna.net
arkadasım o resmın altında resım n edır oyle yaa?? Bu acık sacık resmı benden baska goren yok mu???

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aa :O Bir Allah' ın kulu görmüş...
Ahaha sebebi gördünüz mü ergen sendromu :D

11:54:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ergen sendromundan dolayı değiştirilmiştir.

bu değiştirme sebebini ben yazmadım kim yazdıysa terbiyesizlik yaparak kendine yakışanı yapmış !!!

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
11:54:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ergen sendromundan dolayı değiştirilmiştir.

bu değiştirme sebebini ben yazmadım kim yazdıysa terbiyesizlik yaparak kendine yakışanı yapmış !!!

O terbiyesiz benim o zaman.

Eklemiş olduğunuz görselin altında +18 içerikli (koca memeli, çıplak ve oldukça seksapel) bir içerik bulunmaktaydı.
Farketmemiş olmanıza üzüldüm ama; konunuzun başından itibaren tüm kullanıcılar sizin konunuz ile değil eklemiş olduğunuz diğer görsel ile ilgili yorum yapmışlar.

Kaldırmış olunan görsel ve yapmış olduğum terbiyesizlik ile artık sadece TASARIMINIZA yorum alabileceksiniz.

!!!

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O terbiyesiz benim o zaman.!!!

Dünkü çocuk değilim 33 yaşındayım. Resimi eklediğimde bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değildi. Sizin sitenize yapılan saldırılardan yada resim upload sitelerindeki değişikliklerden kullanıcılarmı sorumludur ?
Böyle çocukca davranmak yerine uyarsaydınız keşke.
Neyse isterseniz konuyu komple silin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Hepimiz dünkü çocuklarız. (Geçmiş= Doğum / Çocukluk / Ergenlik / gençlik...)

Kişilerin bahsettikleri yorumlar bundandır. Resim upload ederken eklemk istediğiniz görselin yaması değil 2. görsel olarak eklediğiniz başka bir görsel bulunmaktaydı..Kısacası görseli eklediğiniz 09-05-2011 ve konunuzun başlığını değiştirmek için düzeltme yaptığımda sizden kaynaklanan 2 adet görsel eklentisi vardı.

Uyarıyı siz foruma üye olurken yapıyoruz zaten. Zira konu başlığınız ve içeriğiniz değiştirilmiştir.

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Farketmemiş olmanıza üzüldüm ama; konunuzun başından itibaren tüm kullanıcılar sizin konunuz ile değil eklemiş olduğunuz diğer görsel ile ilgili yorum yapmışlar.[/B]!!!

demişsiniz ama sadece son sayfada bahsettiğiniz olayla ilgili bir yorum varki uzun zamandır forumda aktif değildim, resim görünmüyor dendiği için birkaç resim upload sitesine yükleme yapmış olmalıyım ki sorunda burdan kaynaklanıyor sanırım.

Konu daha fazla uzamasın eğer bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu olmuş ise sorun benden kaynaklanmasada gerçekten çok özür dilerim.

İyi forumlar.