Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eklemiş olduğunuz görselin altında +18 içerikli (koca memeli, çıplak ve oldukça seksapel) bir içerik bulunmaktaydı. Farketmemiş olmanıza üzüldüm ama; konunuzun başından itibaren tüm kullanıcılar sizin konunuz ile değil eklemiş olduğunuz diğer görsel ile ilgili yorum yapmışlar.
Kaldırmış olunan görsel ve yapmış olduğum terbiyesizlik ile artık sadece TASARIMINIZA yorum alabileceksiniz.
Dünkü çocuk değilim 33 yaşındayım. Resimi eklediğimde bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değildi. Sizin sitenize yapılan saldırılardan yada resim upload sitelerindeki değişikliklerden kullanıcılarmı sorumludur ? Böyle çocukca davranmak yerine uyarsaydınız keşke. Neyse isterseniz konuyu komple silin.
Kişilerin bahsettikleri yorumlar bundandır. Resim upload ederken eklemk istediğiniz görselin yaması değil 2. görsel olarak eklediğiniz başka bir görsel bulunmaktaydı..Kısacası görseli eklediğiniz 09-05-2011 ve konunuzun başlığını değiştirmek için düzeltme yaptığımda sizden kaynaklanan 2 adet görsel eklentisi vardı.
Uyarıyı siz foruma üye olurken yapıyoruz zaten. Zira konu başlığınız ve içeriğiniz değiştirilmiştir.
Farketmemiş olmanıza üzüldüm ama; konunuzun başından itibaren tüm kullanıcılar sizin konunuz ile değil eklemiş olduğunuz diğer görsel ile ilgili yorum yapmışlar.[/B]!!!
demişsiniz ama sadece son sayfada bahsettiğiniz olayla ilgili bir yorum varki uzun zamandır forumda aktif değildim, resim görünmüyor dendiği için birkaç resim upload sitesine yükleme yapmış olmalıyım ki sorunda burdan kaynaklanıyor sanırım.
Konu daha fazla uzamasın eğer bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu olmuş ise sorun benden kaynaklanmasada gerçekten çok özür dilerim.