Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarım için Sorumluluk Almak İstiyorum

emrex42

🌱Yeni Üye🌱
2- senedir kendi başıma photoshopla ilgileniyorum, ders videoları izliyorum bişeyler öğreniyorum ama bu şekilde kendimi fazla geliştiremiyorum. birileri beni yönlendirse şöyle bir çalışma yapmalısın dese ödevler verse çok güzel olur diye düşündüm. Çünkü kendi başıma bişey yapasım gelmiyor, yapcak bişey bulamıyorum...

Bana bu şekilde ödevler veren olur mu? Veya derdimi anladıysanız tavsiyeleriniz var mı?

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Forumda sorulan soruları takip edersen logo yapmak isteyenler, resmin üzerindeki yazıyı silmek isteyenler, örnek resimdeki efektleri uygulamak isteyen ve yapamayan arkadaşlar var O'nlara yardım edersen hem ödev olur, hem kendini gelişmek için vesile hem de bir hayır işlemiş olursun. Belki içlerinden biri içinden gelerek "Allah razı olsun" der yetmez mi? ...

FUNDA FN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
haydi hayal gücünü geliştir saksafon adında bir logo çalış.

1. ödevin bu .:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
2 yıldır photoshopla ne şekilde ilgileniyorsun? Photoshopu ne kadar biliyorsun? Neler yapabiliyorsun? Aşağıda ekleiğim çalışmalar gibi çalışmaların varmı? yaratıcımısın, hazırcımısın?

2r5d4.jpg

2r5d9.jpg

2r5dj.jpg

2r5dq.jpg

2r5dx.jpg

2r5f0.jpg

emrex42

🌱Yeni Üye🌱
ZxxxE, önerilerin için teşekkürler, senin dediğin şekilde yapmaya çalışırım.
creedwar, Senin gösterdiklerin beni aşıyor :( o kadar yaratıcı değilim biraz da hazırcıyım aslında şimdilik..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ZxxxE, önerilerin için teşekkürler, senin dediğin şekilde yapmaya çalışırım.
creedwar, Senin gösterdiklerin beni aşıyor :( o kadar yaratıcı değilim biraz da hazırcıyım aslında şimdilik..

O zaman 2 yıldır kendini geliştirmiyor olduğun yerde sayıyorsun demek :) Tavsiyem ilgi alanın neyse tasarımlarında ona yönelmen. Müzikse müzik, poster, afiş çalışmaları, gündelik olaylar ise efektlerin uygulanabileceği güncel konular, gizemli şeylerden hoşlanıyorsan manipülasyonlara vb..alternatifleri çoğaltarak gidebiliriz.

Yaptığın çalışmalardan 1-2 eklersen en azından seni tanıma ve doğru yönlendirme yapma şansımız yüksek olur..

Yine de hobiyi kazanca dönüştürmek istiyorsan çalışmaya ve bolca araştırmaya devam.

emrex42

🌱Yeni Üye🌱
Tavsiyelerin içi sağol ;)
2 yıldır uğraşıyorum ama ara ara :)

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
ilk olarak bunu hobi olarak mı yoksa para kazanmak için mi yapıyorsunuz. Hobi ise kendinizi geliştirmeniz bunu istemenize bağlıdır. Yaparken sıkılıyorsanız başka bir hobi bulmalısınız.hobiler eğlenmek amacıyla yapılır genelde. Para kazanmak içinse, zaten öğrenmek için kendinizi zorlarsınız. Tavsiyem oturun başına bilgisayarın üstadların çalışmalarına bakın araştırın. onların derslerini inceleyin. Sonra başlayın çalışmaya. Öğrenmek istiyorsak bu süreç çok çabuk geçmez. zaman alır. bir çalışmanız 10 saat sürebilir. Yeter ki kararlı olun. https://psd.tutsplus.com/ ve envato sitelerinden bolca yardım alın. kolay gelsin :)

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
türkçe ders videolarından kaçın bu seni ilerletmez daha çok geriletir. yabancu sitelere bak brush ile neler yapılıyor çizgiden 3 boyutlu neler çıkıyor al saba bir site ve takip etmen gerekenler
planetphotoshop kelbytraining corey barker'ın tüm setleri

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
2 yıldır photoshopla ne şekilde ilgileniyorsun? Photoshopu ne kadar biliyorsun? Neler yapabiliyorsun? Aşağıda ekleiğim çalışmalar gibi çalışmaların varmı? yaratıcımısın, hazırcımısın?

2r5d4.jpg

2r5d9.jpg

2r5dj.jpg

2r5dq.jpg

2r5dx.jpg

2r5f0.jpg

creedwar sen bu işte çok iyisin anlaşılan rica etsem derslerini hazırlayabilir misin :) hem bizde senden bişeler kapmış oluruz dimi :)

CowardGuy

🌱Yeni Üye🌱
creedwar sen bu işte çok iyisin anlaşılan rica etsem derslerini hazırlayabilir misin :) hem bizde senden bişeler kapmış oluruz dimi :)

Katılıyorum o kadar hava attın bari derslerini görsel olarak hazırlada birşeyler kapalım :p:tongueout:

Çok iyi çalışmalar..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Emre, ben bu işte uzun süredir çalışıyorum ama emin ol o kadar iyi değilim. Çünkü sürekli genel piyasa işleri yapıyorum. Tasarımcılıktan ben eklediğim çalışmaları anlıyorum. Yoksa piyasanın geneli operatör. Yani al kullan, yerleştir, efekt ekle, gölge ver, görseli temizle durumunda. eklediğim çalışmaların zaten dersleri mevcut. Gerek forum içinde gerekse uzun yıllardır takip ettiğim www. abduzeedo .com sitesi gibi paylaşım ve güncel tasarımcıların işlerini görebilirsin. Kıyaslamak ve kendini bu yönde geliştirmeye çalışmak en mantıklısı olacaktır.

Katılıyorum o kadar hava attın bari derslerini görsel olarak hazırlada birşeyler kapalım :p:tongueout:

Çok iyi çalışmalar..

Yineliyorum ki çalışmalar bana ait değil. Kendi çalışmalarımdan örnek veya derslerimi zaten adıma tıklayarak konularımdan görebilirsiniz. Hava atmak için kesinlikle yersiz bir ortam. Çünkü grafikerler için paylaşım sitesindesiniz.