Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tasarım kursu faydalımı

junzi

🌱Yeni Üye🌱
grafik tasarımı kursa giderek ne derece öğrenebilirim.öneriniz olabilirmi?yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.teşekkürler

Benzer konular

AnıL Karahan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.adobedestek.net
bu tamamen kuruluşa bağlı öğretmenlerınız ve size öğretim göstericek şirket disiplinli ve profesyonelse çok faydası olucaktır ders aldığınız program üstünden sektöre bile atılabilirsiniz:)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
bu tamamen kuruluşa bağlı öğretmenlerınız ve size öğretim göstericek şirket disiplinli ve profesyonelse çok faydası olucaktır ders aldığınız program üstünden sektöre bile atılabilirsiniz:)

katılıyorum. sadece bazı şeyler eklemek istiyorum. kurslar bize sadece her programmı menü paleti öğretiyorlar, bazı uygulamalar. ama tasarım yapması hayal gücü kullanması o sizin içinizde olacak...

junzi

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler yorumlarınız için.benim çok yoğun bi hayal gücüm var ama teknik bilgim çok zayıf.bu arada izmirliyim ve desem kurslarına gitmeyi düşünüyorum.bu konudada yorum yaparsanız çok mutlu olurum.teşekkürler şimdiden

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
konunuz kantin böölümüne taşınmıştır.

öslem1

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

[/FONT]arkadaşlar merhaba.istanbuldayım.grafik eğitimi için kurs arıyorum.sizlerin tavsiye ettiği yerler varsa çok sevinirim.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Türkiyede "Grafik Tasarım Kursu" diye bir şey yoktur.
Grafik Tasarım öğretiyorum diye yalan söyleyen, (ciddi paralar karşılında) grafik tasarım programlarını öğreten kurumlar vardır.
•Grafik Tasarım= Kurs programında öğrenilebilecek kadar dar bir alan değildir.
• Grafik Tasarım= Sadece program öğrenmek demek değildir.
• Grafik Tasarım= Özel yetenek isteyen (geliştirlebilir ve öğrenilebilir) özel bir meslek alanıdır.

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
tasarım kursuna bende gittim sadece neyin ne olduğunu gösteriyorlar öğretiyolar tasarım işi sana kalıyor yani sen ne kadar o işi öğrensende hayal gücünle yine başbaşa kalıyorsun nede olsa tasarım özgürlüktür...

junzi

🌱Yeni Üye🌱
haklısınız arkadaşlar ben zaten teknik bilgi için gitcem bu kursa.gerisi bana kalmış tabikide.ve şunuda söyleyeyim hiç bir işte kendini geliştirmediğin sürece başarı sahibi olamazsın.yeniliklere açık olmak ve her gün başka bişey öğrenerek bilgi dağarcığını süslemektir kendini geliştirmek.her zaman öğrenilmesi gereken eksik bişeyler vardır.ama tüm bu bilgileri oturtacak bi temel lazım.işte benim istediğim bu.temel sağlam olmazsa üzerine koyacağın bilgiler oturmayabilir.bilmem anlatabildimmi.teşekkürler konuya katılımınız için arkadaşlar