Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tasarım ve konstrüksiyon öğretmenliği...

qo_kHan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ben bu sene düzce üni. tasarım ve konstrüksiyon öğretmenliği bölümünü kazandım. sitenizden ne şekilde faydalanabilirim acaba, umarım doğru yerdeyimdir :smile:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
doru yerdesin emin ol bende çok istiyodm ama olmadı işte aslında ben şansımı bile denemedm tebrik ediyorm seni.bu sitedeki çalışmaları yorumları iyi takip et eminim sana çok katkısı olucak.

qo_kHan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
inşallah dediğin gibi olur. artık burdayım zaten takip ediyorum :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence de çok doğru bir yerdesin baktığın her tasarımı kafanda yorumla değerlendir zaman geçtikçe farkediceksin ki sen herkesin baktığından daha farklı bakıyorsun tasarımlara yani zamanla tasarımcı gözünü açıyorsun.Bu hocamın bana tavsiyesiydi seninle de bunu paylaşmak istedim bana çok şey kattı.yolun açık olsun başarılar:)

qo_kHan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence de çok doğru bir yerdesin baktığın her tasarımı kafanda yorumla değerlendir zaman geçtikçe farkediceksin ki sen herkesin baktığından daha farklı bakıyorsun tasarımlara yani zamanla tasarımcı gözünü açıyorsun.Bu hocamın bana tavsiyesiydi seninle de bunu paylaşmak istedim bana çok şey kattı.yolun açık olsun başarılar:)

paylaştığın için teşekkürler, dikkate alıcam dediklerini :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

nht23

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar bu meslege yerlesmek ıcın aöbp puanımız 0,3 mü yoksa 0,8 le mi carpılacak..

meslek lisesi ögrencisi degilim..

joygirl

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar ben yeni üyeyim

2009 össye girdim puanımı hesapladım 310 say1 tasarım ve konrüksiyon ögretmenligi 285 marmara üniv. puanım tutuyor tercih vermek istiyorum fakat beni bilgilendirebilcek biri var mı acaba yani bu işi yapan ,okuyan ya da bilen kişi ?? ????
adım merve cevaplarınızı bekliyecegim

qo_kHan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2009 össye girdim puanımı hesapladım 310 say1 tasarım ve konrüksiyon ögretmenligi 285 marmara üniv. puanım tutuyor tercih vermek istiyorum fakat beni bilgilendirebilcek biri var mı acaba yani bu işi yapan ,okuyan ya da bilen kişi ?? ????
adım merve cevaplarınızı bekliyecegim

ben 2008 de girdim bu bölüme, puanım 317 idi ama marmara olmadı. eğer tercih ederseniz düzce kesin olur. okul puanınız 0.3 ile çarpılacak yani bayağı bi düşücek...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Tabikide doğru bir yerdesin :) zamanla ne kadar faydalı bir yerde olduğunu kendinde fark edeceksin zaten...