Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Angaranın bağları modunda büklüm süklüm iş peşinde koşturmaca..Yoğunluk bende de vardı..Yılbaşına kadar böyle bakalım Al o zaman bu şarkıda benden gelsin
Evet yüksek! Kışın çok yağışlı yazın seyrek Bir hayatta kalma mücadelesidir aslında yoksun doğmak. Çok yoksun kaldığımız oldu ama çok şükür hiç yoksul olmadık. Alabileceğimiz şeylerin sayısı bulabildiklerimizden Birazcık daha olsa fazla idi canım... Yani şehirde her daim limon olsa niye almayaydık ama yol uzun. Zap vadisi yokuşa sürüyor ve bazen alıp gidiyor Koca koca kara parçalarını.. Ve dedik ya yüksek kışın çok yağışlı yazın seyrek...
Vazgeç benden ey aşina Çünkü ben senden vazgeçtim artık Sen de bigane (yabancı) ol kaderime herkes gibi Aşkın yüreğimde ölsün istiyorum Ve hatıranı zihnimin her köşesinden silmek istiyorum Bütün aşklar ölür ve söner Senin aşkınsa baki kalır İnan bana senden sonra hiç kimse Yüreğimdeki yerini alamayacak...