Tasarım yaparken ne tarz müzik dinlersiniz?
ruzgardizayn 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Ocak 2008 Mesajlar 557 Tepkime puanı 16 Web sitesi ruzgarsdizayn.wixsite.com 29 Kas 2022 #921
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 1 Ara 2022 #922 Bu bebeğime varlığına, gülüşüne. Çaya ve simide
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 2 Ara 2022 #923 basilic' Alıntı: Bu bebeğime varlığına, gülüşüne. Çaya ve simide Genişletmek için tıkla ... Nasıl gözümden kaçar bu detay Seninle her zaman, her şeye, sorgusuz sualsiz.. Ne dinlediğimi de bilahare ileticiim
basilic' Alıntı: Bu bebeğime varlığına, gülüşüne. Çaya ve simide Genişletmek için tıkla ... Nasıl gözümden kaçar bu detay Seninle her zaman, her şeye, sorgusuz sualsiz.. Ne dinlediğimi de bilahare ileticiim
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 6 Ara 2022 #924 Alırım başımı, başım bir deli nehir. Silerim yaşımı, siler ismimi şehir !
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 7 Ara 2022 #925 basilic' Alıntı: Alırım başımı, başım bir deli nehir. Silerim yaşımı, siler ismimi şehir ! Genişletmek için tıkla ... Sana ben gerek zaten
basilic' Alıntı: Alırım başımı, başım bir deli nehir. Silerim yaşımı, siler ismimi şehir ! Genişletmek için tıkla ... Sana ben gerek zaten
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 8 Ara 2022 #926 Value' Alıntı: Sana ben gerek zaten Genişletmek için tıkla ... Bana da sen 3.04 ten sonra en sevdiğim
Value' Alıntı: Sana ben gerek zaten Genişletmek için tıkla ... Bana da sen 3.04 ten sonra en sevdiğim
D dynalink 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 21 Ocak 2009 Mesajlar 25 Tepkime puanı 2 8 Ara 2022 #927 bilen bilir..
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 9 Ara 2022 #928 basilic' Alıntı: Bana da sen 3.04 ten sonra en sevdiğim Genişletmek için tıkla ... Ko Woo da nasıl bi ses var öyle yaa tüm dikkatim dağıldı Şeytan tüyü var bu korelilerde
basilic' Alıntı: Bana da sen 3.04 ten sonra en sevdiğim Genişletmek için tıkla ... Ko Woo da nasıl bi ses var öyle yaa tüm dikkatim dağıldı Şeytan tüyü var bu korelilerde
Black1907 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 Ağu 2011 Mesajlar 47 Tepkime puanı 17 Konum istanbul Web sitesi www.artstation.com 13 Ara 2022 #929 bu sorunun cevabı "ne tasarladığına bağlı" dır.
KingsMan ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 3 Haz 2022 Mesajlar 104 Tepkime puanı 66 Konum Aksiyon 20 Ara 2022 #930 Black1907' Alıntı: bu sorunun cevabı "ne tasarladığına bağlı" dır. Genişletmek için tıkla ... o zaman ne tasarlarken ne dinliyorsunuz?
Black1907' Alıntı: bu sorunun cevabı "ne tasarladığına bağlı" dır. Genişletmek için tıkla ... o zaman ne tasarlarken ne dinliyorsunuz?
thecutsy 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Ara 2022 Mesajlar 1 Tepkime puanı 1 Konum İstanbul 20 Ara 2022 #931 En sevdiğimdir. İnsana hayat enerjisi veriyor.
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 21 Ara 2022 #932 thecutsy' Alıntı: En sevdiğimdir. İnsana hayat enerjisi veriyor. Genişletmek için tıkla ... Tanıdık bi his görmek ne hoş Herkese günaydın
thecutsy' Alıntı: En sevdiğimdir. İnsana hayat enerjisi veriyor. Genişletmek için tıkla ... Tanıdık bi his görmek ne hoş Herkese günaydın
KingsMan ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 3 Haz 2022 Mesajlar 104 Tepkime puanı 66 Konum Aksiyon 21 Ara 2022 #933 thecutsy' Alıntı: En sevdiğimdir. İnsana hayat enerjisi veriyor. Genişletmek için tıkla ... Güzel parçaymış, aklıma nedense şunu getirdi @Value yuh 4 saat bunu dinledin mi gerçekten Uzun yolda iyi gider ama bak bu aldım listeye
thecutsy' Alıntı: En sevdiğimdir. İnsana hayat enerjisi veriyor. Genişletmek için tıkla ... Güzel parçaymış, aklıma nedense şunu getirdi @Value yuh 4 saat bunu dinledin mi gerçekten Uzun yolda iyi gider ama bak bu aldım listeye
Hasanizm76 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Ara 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 2 Konum ANKARA 21 Ara 2022 #934 Amon Amarth, Rotting Christ,Metallica,Epica...
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 22 Ara 2022 #935 KingsMan' Alıntı: Güzel parçaymış, aklıma nedense şunu getirdi yuh 4 saat bunu dinledin mi gerçekten Uzun yolda iyi gider ama bak bu aldım listeye Genişletmek için tıkla ... Çalışırken kesintisiz dinlemek keyifli oluyor. Malum radyolar çok reklam veriyor seeemiyorummm. Güzel parça hatırlamışsın aferin sana Hasanizm76' Alıntı: Amon Amarth, Rotting Christ,Metallica,Epica... Genişletmek için tıkla ... Bunları dinledikten sonra mental sağlığın "Gel seninle bi yürüyüşe çıkalım" diyor mu?
KingsMan' Alıntı: Güzel parçaymış, aklıma nedense şunu getirdi yuh 4 saat bunu dinledin mi gerçekten Uzun yolda iyi gider ama bak bu aldım listeye Genişletmek için tıkla ... Çalışırken kesintisiz dinlemek keyifli oluyor. Malum radyolar çok reklam veriyor seeemiyorummm. Güzel parça hatırlamışsın aferin sana Hasanizm76' Alıntı: Amon Amarth, Rotting Christ,Metallica,Epica... Genişletmek için tıkla ... Bunları dinledikten sonra mental sağlığın "Gel seninle bi yürüyüşe çıkalım" diyor mu?
Hasanizm76 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Ara 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 2 Konum ANKARA 22 Ara 2022 #936 Value' Alıntı: Çalışırken kesintisiz dinlemek keyifli oluyor. Malum radyolar çok reklam veriyor seeemiyorummm. Güzel parça hatırlamışsın aferin sana Bunları dinledikten sonra mental sağlığın "Gel seninle bi yürüyüşe çıkalım" diyor mu? Genişletmek için tıkla ... Harika oluyor,pırıl pırıl hatta güne Rammstein ile başladım.
Value' Alıntı: Çalışırken kesintisiz dinlemek keyifli oluyor. Malum radyolar çok reklam veriyor seeemiyorummm. Güzel parça hatırlamışsın aferin sana Bunları dinledikten sonra mental sağlığın "Gel seninle bi yürüyüşe çıkalım" diyor mu? Genişletmek için tıkla ... Harika oluyor,pırıl pırıl hatta güne Rammstein ile başladım.
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 26 Ara 2022 #937 Bu kadar değişik tarzın içine bu saatte çok değişik bir şey atalım. Şu sıra çok dinlediğim doğrudur.
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 26 Ara 2022 #938 basilic' Alıntı: Bu kadar değişik tarzın içine bu saatte çok değişik bir şey atalım. Şu sıra çok dinlediğim doğrudur. Genişletmek için tıkla ... Seviyorum çok değişik yanlarını
basilic' Alıntı: Bu kadar değişik tarzın içine bu saatte çok değişik bir şey atalım. Şu sıra çok dinlediğim doğrudur. Genişletmek için tıkla ... Seviyorum çok değişik yanlarını
MehmetRecepOzdemir 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 21 Eyl 2007 Mesajlar 470 Tepkime puanı 12 28 Ara 2022 #939 Güldür güldüüürr parap pa parap parap parap pa parap parap güldür güldüüür.. Yada Leyla ile Mecnun jeneriği onu yazıyla yapamıyorum. Sanırım yaşlandığımdan ötürü artık tasarım yaparken müzik dinleyemiyorum Yan monitörde konuşan bişeylerin olması lazım.
Güldür güldüüürr parap pa parap parap parap pa parap parap güldür güldüüür.. Yada Leyla ile Mecnun jeneriği onu yazıyla yapamıyorum. Sanırım yaşlandığımdan ötürü artık tasarım yaparken müzik dinleyemiyorum Yan monitörde konuşan bişeylerin olması lazım.
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 12 Ocak 2023 #940