Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tasarım yönünü geliştirici kurslar var mı arkadaşlar işyerinde bazı işler olduğunda çok düşünüyorum elim hızlı düşüncem hızlı bişekilde yapmak istiyorum.
tasarım yönünü geliştirici kurslar var mı arkadaşlar işyerinde bazı işler olduğunda çok düşünüyorum elim hızlı düşüncem hızlı bişekilde yapmak istiyorum.
Almak istediğiniz program bilgisiyse bu yönde kurslar mevcut fakat tasarım bilinci, yaratıcılık v.b. konularda kendinizi geliştirmek istiyorsanız bu tamamen sizin elinizde...
Bence yaratıcılığın kursu olmaz.Olsa da bu umut dağıtmaktan birşey olamaz. İnsan işini sevmeli zoru sevmeli.Bunları severek yaptıktan sonra, zaten işinde pişecektir.İşinde pişen grafiker için sanmam yaratıcılık sorun olsun. Yunus Parlar arkadaşımızın dediği gibi bu sizin elinizde.Boşu boşuna kurslara para vermeyin.
Bence yaratıcılığın kursu olmaz.Olsa da bu umut dağıtmaktan birşey olamaz. İnsan işini sevmeli zoru sevmeli.Bunları severek yaptıktan sonra, zaten işinde pişecektir.İşinde pişen grafiker için sanmam yaratıcılık sorun olsun. Yunus Parlar arkadaşımızın dediği gibi bu sizin elinizde.Boşu boşuna kurslara para vermeyin.
İyide bir eğitim almadan bu dediklerinizi nasıl gerçekleştireceksiniz kişi kullandığı program ile ilgili tam bir bilgiye sahip değil ise kısa yolları bilmemekteyse,ne kadar gelişebilir.Eğitim her yönden şart, tabikide insanın içinden gelicek yaratıcılık,içinde olucak ama bunun temelide şart,EĞİTİM ŞART...
Elbette eğitim şart.Ama sanırım arkadaşımız yaratıcılık sorunundan bahsetmiş veya belki de ben öyle anladım.Şayet yaratıcılık sorunu çekiyorsa yorumumun sonuna kadar arkasındayım.Bana öyleleri geliyorki grafik bilgisi çok iyi ama yaratıcılık yönleri yok.Bu yüzden genelde ya hazır işlerden esinleniyorlar ya da clipart vb şeyleri kullanarak yapıyorlar.Yani eğitimde bir yerde yetersiz kalıyor.Hazırı herkes yapar.
evet program bilgim var ama yaratıcılık gücüm pek yok olduğunu düşünüyorum. örneğin; biz işyerinde 3 grafiker çalışıyoruz bana patron bir iş verdi güzel bir tasarım yap diye yaptım beğenmedi ama diğer 5 yıllık grafikeri hemen yaptı zamanla olacak sanırım ben 1-1,5 yıldır bu işin içindeyim ama çok böle bi tasarım yapmadım ondan olsa gerek. gerçekten bi yerden sonra program bilgiside yeterli olmuyor.
İşte anlatmak istediğimde bu.Bu yaratıcılık zamanla zaten sizde olacaktır.Size bir abi nasihatı vereyim.Hazırdan çok faydalanmayın.Kendiniz yapın, yaratıcılığınız gelişsin.
İşte anlatmak istediğimde bu.Bu yaratıcılık zamanla zaten sizde olacaktır.Size bir abi nasihatı vereyim.Hazırdan çok faydalanmayın.Kendiniz yapın, yaratıcılığınız gelişsin.