Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarım yükleme

orkun3

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel Draw'da yaptığım bir logoyu bu çalışmayı isteyen siteye istedikleri yöntemle yüklemem gerekiyor. İstedikleri yöntemleri aşağıda yazdım. Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.

1- 80x80 px JPEG küçük resmini oluşturun,
2- 590 px genişliğindeki çalışma broşürünü oluşturun ve sıkıştırın (ZIP)
(Çalışma broşürü nedir? Ayrıca, genişlik 590 px deniyor.Yükseklik ne olacak?)
3- Ana Dosyanızı çalışma broşürü ile birlikte bir klasörde sıkıştırın (ZIP).
ve yükleyin.(Ana dosyayla ne kastediyor.)

Benzer konular

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
1-
A) Corel Draw ölçü birimini pixel'e çevir.
B) 80x80px bir sayfa oluştur, çalışmanı içerisine yerleştir, sayfayı jpeg exportla.
2- Çalışma broşüründen kasıt: Yaptığın çalışmayı sunduğun, sayfa sayısına kendin karar verdiğin bir broşürdür. 590px broşürün sayfaları kapalı halinin enidir. Boyuna gelince kararsız kalmakta haklısın yeterli bilgi yok. Ama en mantıklısını yapacak olursan çalışmayı 590x590px yapmandır. Senin için sakınca yoksa broşürü kare yap kardeşim tavsiyem.
3-Ana dosyadan kasıt: bu işi yaptığın programdan aldığın kayıttır. Corelde yaptıysan çalışmanın .cdr dosyasını istemişler.
.cdr dosyası ve 2. maddede hazırlamış olduğun çalışma broşürünü bir klasöre birlikte ziplemeni istemişler.
Kolay gelsin. Az bilgi ile çok iş yapmak bizim kaderimiz kardeşim sağlıcakla...

orkun3

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim.Sağolun.

belgeli bilge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş onun 590 px olmasının nedeni de sergilenecek sayfanın genişliğiyle uyumlu olması için galiba

aynı sorunla ben de karşılaştım bi türlü yükleyemiyom. zaten bahsettiğin site daha yeni bi site galiba. sanırım ikimizde aynı projeye çalışma sunacaz :) gıda bankası mı ? :)