Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tasarımcı grafiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nihavend77

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben konuyu anlatamadım galiba şöyle örnek veriyim belki anlatablirim
iki taane inşaat işçisini ele alalım
bir tanesi duvar ustası ( bayan )
diğer duvar ustasuı+ sıva ustası+demir ustası+ fayans ustası ( bay )
sende müteahhitsin hangisiyle çalışmak istersin :S

Ozgur A.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
işe başlarken sormaz, genelde 1 hafta sonra var olan eski çalışmalarından ilham alabilirsin der...

birde şey arkadaşlar; bayan çalıştırmak mantıklıdır, evleneceğinde yada çocuk yaptığında, kendi isteğiyle tazminatsız işten çıkma ihtimali yüksektir. Sizi bilemem ama, bana mükemmel bir tercih sebebiymiş gibi geliyor...
başka fikri olan? yada aksi tezi belirtmek isteyen?

bayanlar evlendiği zaman kendi istekleriyle tazminatı verilerek işten çıkarılır.ya da hamile ise tam bir eziyete dönüştürebilir isterse..istediği an doktor dan rapor alıp işe gelmez..ve son birkaç ayını maaşlı izin olarak kullanabilir diye biliyorum ama?

Asaf Sirin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bayanlar evlendiği zaman kendi istekleriyle tazminatı verilerek işten çıkarılır.ya da hamile ise tam bir eziyete dönüştürebilir isterse..istediği an doktor dan rapor alıp işe gelmez..ve son birkaç ayını maaşlı izin olarak kullanabilir diye biliyorum ama?

GEBE VEYA EMZİKLİ KADINLARIN ÇALIŞTIRILMA ŞARTLARIYLA EMZİRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAİR TÜZÜK (MÜLGA)

Kadın işçilerin, doğumdan önce 6, doğumdan sonra 6 hafta olmak üzere 12 haftalık süre içinde çalıştırılmaları yasaktır.
Bu süreler, işçinin sağlık durumuna ve işin özelliğine göre doğumdan önce ve sonra hekim raporuna dayanılarak arttırılabilir.
İsteği halinde, kadın işçiye, doğumdan sonraki 6 haftadan sonra 6 aya kadar ücretsiz izin verilir. Bu süre, ücretli izin hakkının hesabında nazara alınmaz.

...

dpinar

🌱Yeni Üye🌱
Sayın Yetkili; email adresnize cvmi yollamak istiyorum email adresinizi form sitesinde göremedim rica ************@************ adresine iletişim bilgilerinizi yollayabilirmisiniz...

Saygılarımla
Duygu PINAR

Moderatör tarafında düzenlendi:

dhocka

🌱Yeni Üye🌱
asgari ücret+ssk+yemek
bu mudur grafikerlik mesleğinin sonu.

madarin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.medyamutfak.com
ayda bir bu ilanı görmeye başladım gibi geliyor kimbilir belkide bayanları oyalamak felan daha kolaydır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...