Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarımda Görsel Seçimi

mehmets2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar alttaki metne göre sizce nasıl bir görsel kullanılmalı?? elinde görsel olan ve yardımcı olabilecek arkadaşım varmı?

"sattığımız tüm ürünleri sizin için özel olarak seçiyor ve sorumluluğunu üstleniyoruz."

Moderatör tarafında düzenlendi:

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Arkada$ım meslek kısmına grafiker yazmasını ßiLiyorsun ancak ßöylesine ßir soruyu sormaktada sıkıntı görmüyorsun öyLemi ? (=

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kullandığınız Konu başlığı forum kurallarına aykırıdır. Lütfen kuralları tekrar gözden geçirin.

Konuya gelince.

Pardon ben evime nasıl gidebilirim ?

Tarzında bir sorudan farksız olmuş, sorduğunuz.

Açıklayıcı hiçbir bilgi yok.

Satılan şey ne?

Oldu olacak tasarımın yapılmasını da talep edin bari :)

mehmets2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum benim zaten düşündüklerim var ve bulduklarım var sadece sizin görüşlerinizi almak istedim. Burası paylaşım sitesi değil mi?

ayrıca bi fikir alalım dedik neredeyse forumdan atılıcaz bu nedir boyle yetkili arkadaşım?? alaycı bi tarzda cvp vermenin amacı nedir? bu sorumu yanıtlayın o zaman

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
dostum benim zaten düşündüklerim var ve bulduklarım var sadece sizin görüşlerinizi almak istedim. Burası paylaşım sitesi değil mi?

ayrıca bi fikir alalım dedik neredeyse forumdan atılıcaz bu nedir boyle yetkili arkadaşım?? alaycı bi tarzda cvp vermenin amacı nedir? bu sorumu yanıtlayın o zaman

Arkadaşım.
Evet burasu paylaşım forumu ama. İsteğinizi net ve açıklayıcı bir biçimde yazmalısınız.

Asla alaycı bir tavır sergilemedim. Sorulması gerekenleri sordum sadece.

"sattığımız tüm ürünleri sizin için özel olarak seçiyor ve sorumluluğunu üstleniyoruz."

bu slogana uygun görsel istiyorsunuz

İyi de satılan şey ne? onu sordum ben.

Elma mı ? Armut mu? Kiraz mı? vs. vs.

Ayrıca kuralları hatırlatıyorum sadece siz içinizi ferah tutun. Kurallara uyduğunuz sürece forumdan uzaklaştırılmazsınız.

mehmets2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tamam teşekkür ederim, yanlış sormuş olabilirim yada hatalı olabilir insanlık hali k.bakmayın.

Yazdığım slogan market girişi içindir güvenle ilgili bi görsel olabilir. Forumda biraz baktım bulamadım sanırım.