Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarladığım logoyu web sitesine koymak istiyorum

abdullah16

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar elimdeki logoyu tasarladığım web sitesine koymak istiyorum fakjat sorum şu
1- elimdeki logoyu web şablonuna koyduğumda örneğin şablon siyah veya kırmızı olsun logoyu koyduğumda arka plandaki beyazlık kafamı iyice karıştırdı.
şablonum beyaz olsun logoyu koyduğumda sıkıntı yok,

bu dertten nasıl kurtuluruz.elimdeki logoyu istediğim gibi olması için bu tür logolar vektörmü oluyor.????

bu konuda ne yapmalıyım

Moderatör tarafında düzenlendi:

abdullah16

🌱Yeni Üye🌱
ruJoa.png

resmi yükledim sorum yukardakş resimde daha ayrıntılı anlattım

serkanbens

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logonuzun koymak istediğiniz bölümleri hariç gerisini temizleyin png olarak kayıt edin.

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Bu işin en kısa yolundan birini göstericem size.Resimde gördüğünüz Magic Erasel Tool u seçin ve arkaplana bir kez tıklayın.

Photoshopta tabi ki .

Daha sonra çalışmanızı .png olarak kaydedin.

grafikon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yardımcı olayım

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️

Yapamıyorum diyerek pes edecekseniz; zaten bu işin sabır, araştırma, uygulama ve gelişim sonrasında kişisel teknik üzerine yapılandığını unutup yeni bir meslek iş dalı arayışına girmenizde fayda olacaktır.

Verilen yönelnedirmeleri takip etmenizde fayda olacaktır. Nereyi nasıl yapamadığınızı bildirin.

İstersen Logoyu gönder yardımcı olayım

Yaptığınız kural ihlalidir.

Forumun amacı paylaşmak olduğu ve aynı sorunun başkaları tarafından da yaşanabileceğini düşünerek açık bir platform üzerinden paylaşımlarınızı yapınız.

Uygulama gayet basittir.

Konu sahibi sorununa karşı ya verilen yönlendirmeler ile ''kendisi yapmaya çalışarak gerek paylaşımı, gerekse sorununu çözmeye çalışarak programı öğrenmeye çalışır... Ya da işi bilen birine ücreti karşılığında yaptırmak için konu açar.

İyi niyetinizi anlıyorum ama konuyu lütfen kişiselleştirmeden forum içinde çözümünde yardımcı olunuz.

İyi çalışmalar.