Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, özel bir firma için tatlı kataloğu hazırlamam gerekiyor.Toplam 6 ürünlük bir katalog olucak.Çok güzel ve elit bir iş çıkarmak istiyorum.Dikkat etmem gereken konular hakkında fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Çalışma alternatiflerinizi sunarsanız dikkat etmeniz gereken yerlerde öneri verebiliriz. Şimdi olmayan bir çalışmaya şunu şöyle yap bu renkle bu daha iyi olur dememiz doğru olmaz.
öncelikle foruma hoşgeldiniz ilk olarak LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ sonra da; bu şekilde bi talepde bulunduğunuzda cevap almanız mümkün değil siz birşeyler çalışın ve forumumuza yükleyin ondan sonra bizler sana elimizden gelen desteği verebiliriz... ayrıca örenk olarak bişeyler görmek istiyorsan forumda kısa bi arama yaparak örneklere ulaşabilirsin iyi çalışmalar...
Henüz çalışmaya başlamadığım için size örnek gönderemedim.Ben sadece kullanmam gereken katalog boyutları gibi teknik birkaç bilgi söyleyebilirseniz sevinirim.yalnızca birkaç öneri...
Henüz çalışmaya başlamadığım için size örnek gönderemedim.Ben sadece kullanmam gereken katalog boyutları gibi teknik birkaç bilgi söyleyebilirseniz sevinirim.yalnızca birkaç öneri...