Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tatto & Pierching Kartviziti ''2008''

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.renklikalemreklam.com
öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim kartvizit kısmını bulamadım . acemi olduğumu başta belirtmek istiyorum yapmış olduğum kartvizite yorumlarınızı bekliyorum olmamış diyen arkadaşlar olmayan yerlerinide söylerse biz acemilerde yaptığımız hataları görerek düzeltiriz ve yapılan hatayı tekrar yapmamaya özen gösteririz. Teşekkürler

Kartvizit Çalışmam
resim634675410ow7.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

dijiprint

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hallo
kontür verirken dikkat etmeli
seçilen her yazı karakteri kontür kaldırmaz
tıpkı senin seçmiş olduğun karakter gibi
dikkat edersen hafrlerin uç kısımları uçmuş
bu yazı karakterinin uyumsuzluğundan ileri gelir
sarı yazı olmamış zira açık arka mekana gitmemiş
pembe üzeri sarı olmaz
açmaz
oraya siyah kontür atman gerekti
ozaman sarı kendini ön plana çıkarırdı
saygılarımla

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ellerine sağlık diyerek başlayacağım.... renkler pek dövmeciye gitmemiş daha sert renkler bulabilirsin resimden ziyade dövmeye benzeyen vektörler kullanabilirsin. resimler çoğu zaman kartvizitte kestim yapıştırdım havası veriyor.tattoo iki o ile yazılıyor diye hatırlıyorum... zaten kartviziti tamamen değiştirdim farkındayım ama firmanın logosu değilse bence adını yazdığın fontu da değiştirebilirsin. kolay gelsin:)

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
teşekkür ederim arkadaşlar acemilik işte sizin gibi uzman grafikerlerin doğrultusunda neyin nasıl yapıldığını öğreneceğiz zamanla. kartvizitte biraz değişiklik yapıp yeniden yükledim.

resim304470785dj4.jpg

Son düzenleme:

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
demiş yukarıda arkadaş, neden düzeltmedin? Kartvizite gelince hiç olmamış... tamamen baştan yapmalısın, farklı görseller kullan mesela...

yorumun için tşk ederim.tattoo şeklinde düzelttim yazı karakterlerinide tamamen değiştirdim saat geç olduğu için tekrar upload etmedim. uyarına kesinlikle uyacağım ve yeniden yapmaya çalışacağım.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir kere illa ingilizcesini kullanacaksan tatto yoktur tattoo vardır. Çalışma wordde yapılmış gibi duruyor. Şurasını düzelt diyemiyorum, arkadaşların dediği gibi yeni baştan çalışmalısın. Bunun için sitedeki çalışmaları inceleyebilirsin.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
öncelikle kartvizit ölçülerinde biraz sorun var 8 x 5 standart olarak kullanılır genelde, ayrıca resimleri dekupe etmen gerekir çok acemice oluyor dekupe etmeden koyarsan ve klasik kartvizit yapımlarından vazgeçerek biraz daha üretken olmanı tavsiye ederim yeni başlamana rağmen gerçekten azimlisin ve sen bu işi başarabilirsin ;)

benden sana bir örnek
graphic1as1.jpg

Son düzenleme:

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
senin yerinde olsam bu konu için daha çılgın ve sade bi tasarm yaprm.zeminde tek renk kullanırm.siyah bu konu için uygun mesela.resim kullanmam ama tekbir dövme desenini zemine güzel oturtulmuş birbiçimde koyardm.yazı karakterinde en fazla2 font kullanırdm ve okadar renk vrmezdm.sende böyle bşyler deneyebilirsn.

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
olmammis çalisman hatta kötü olmus, zemine flu olarak dövme görsellerinden birini kullan, yada kartın arkasına tam zemin belirgin olarak bir dövme şekli bas yazı vs olmasın, ön yüzünü daha sade yap, tatoo - piercing yazisi da hiç olmamıs farkli karakterler dene, sen bu kartı bastan çalis, yapılan yorumlari dikkate al

senoladnar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aa

Çok Kötü Olmus Renkler desen bakan zaten soğuyo KArtvizitten

-a-l-t-a-y-

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle kartvizit ölçülerinde biraz sorun var 8 x 5 standart olarak kullanılır genelde, ayrıca resimleri dekupe etmen gerekir çok acemice oluyor dekupe etmeden koyarsan ve klasik kartvizit yapımlarından vazgeçerek biraz daha üretken olmanı tavsiye ederim yeni başlamana rağmen gerçekten azimlisin ve sen bu işi başarabilirsin ;)

benden sana bir örnek
graphic1as1.jpg

thematrix'in çalışması harika.
İşi bilene yaptıracaksın, aynı dökümanlar ile ne kadar fark yaratmışsınız, tebrikler...

ama bizde böyle böyle öğreneceğiz, bende üstadlara teşekkür etmek isterim... ellerinize sağlık.

efom

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar aynen katılıyorum

Ezberimsin

🌱Yeni Üye🌱
çok fazla renk kullanmışsın..arkadaşında dediği gibi resimleri dekupe edip kart vizit tabanınıda tek ve koyu bı renk yaparsan daha iyi bişeyler olur diye düşünüyorum ...emeğine sağlık

cenk_33

🌱Yeni Üye🌱
biraz baştan savmış gibisin ve çok renkli sade renkler kullanarak yapsan iyi olur

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya sanki paintte yapmış gibi duruyo. kart senin kişide bırakacağın döğmeden sonra gelen şey değilmi şahsen o kartı görüp sana döveme yaptırmam.

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sen bunu en baştan yap kurtul önceki yaptıklarından deviantart.com diye bir site var ordan ingilizcesini arat çalışmalara bak. Daha iyi yapacaksın eminim yapılan çalışmalara bak.

srknltnl

🌱Yeni Üye🌱
hiç ama hiç olmamış renklerde biraz daha sade ol fotograf koymasan daha iyi olur

yesil_dokunus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence baştan yapmalısın. öncelikle zemin çok kötü duruyor

no_cause

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu da benden :) görselere vakit ayıramadım idare edin artık :)