Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tatto & Pierching Kartviziti ''2008''

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
mesleğin olmadığı için biraz açık konuşacağım Acilen profesyonel birine git.
herkez kendi ekmeğini pişirirse fırıncıların bir anlamı kalmaz.

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
kartvızıttten daha cok el ılanına benzıyor,renklerı degıstırın bence

emrecan07

🌱Yeni Üye🌱
bi kere o yazı karaktyerine kontur atmamış yazı karakteri öyle ztn ve o kuru kafayı kesmen gerekiyor bnce öyle daha iyi durur

niyaz

🌱Yeni Üye🌱
abi üç çalışma yollamışsın ama olmamış çok kötü

moon335f

🌱Yeni Üye🌱
bence üzerinde biraz fazla düşünülmesi gereken bir konu. çünkü ülkemizde kimse dövme yaptırmaz ve yaptırması için iyi nir raklam olması gerekir. çok afedersin vizontele tuuba filmindeki bir senaryoda dediği gibi ''........... satsan bile tabelan güzel olacak'' :D yani reklam.. herşey güzel olmuş ama daha can alıcı bir yazı karakteri seçilebilirdi...

feanorien

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık diyerek başlayacağım.... renkler pek dövmeciye gitmemiş daha sert renkler bulabilirsin resimden ziyade dövmeye benzeyen vektörler kullanabilirsin. resimler çoğu zaman kartvizitte kestim yapıştırdım havası veriyor.tattoo iki o ile yazılıyor diye hatırlıyorum... zaten kartviziti tamamen değiştirdim farkındayım ama firmanın logosu değilse bence adını yazdığın fontu da değiştirebilirsin. kolay gelsin:)

Valla ellerine sağlık diyeceksen bu çalışmaya ve eğitimci diye görülüyor profilinde kesinlikle Grafik ile yada hadi ona yakın olsun resim ile alakanız yok!
Ben bu çalışmayı açıkcası beğenmedim değil!
Hiç beğenmedim.

Eğer bu çalışma müşteriden kabul görüyorsa (Türkiyede görür efendim) ben bu işleri hiç bilmiyorum, avrupada bu tasarımı yapsanız sizi sınır dışı ederler:D

fontlar okunmuyor, resimler deseniz ne anlatıyorlar bu nasıl tasarım dedirtiyor, o gradient nedir öyle!

alikader

🏅Acemi Tasarımcı🏅
KHNiT.jpg

yaptığım en son çalışma

altuntasarim

🌱Yeni Üye🌱
Sil Baştan Baslamak gerek bazen aynen şarkıya kulak ver ve yeniden yap tabiki amatörde paylastıgınıda dile getirmissin yılmak yok kolay gelsin

mckoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha fazla çalışmadan önce bir kaç gün kartvizit arşivlerini incelemeni öneririm. Bu işin büyük kısmı ilham alabileceğin şeyler görmekten geçiyor. Ve bu işte yeni olanlar için ilham alabilmek önce aynı işlerden geçer.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Valla ellerine sağlık diyeceksen bu çalışmaya ve eğitimci diye görülüyor profilinde kesinlikle Grafik ile yada hadi ona yakın olsun resim ile alakanız yok!
Ben bu çalışmayı açıkcası beğenmedim değil!
Hiç beğenmedim.

Eğer bu çalışma müşteriden kabul görüyorsa (Türkiyede görür efendim) ben bu işleri hiç bilmiyorum, avrupada bu tasarımı yapsanız sizi sınır dışı ederler:D

fontlar okunmuyor, resimler deseniz ne anlatıyorlar bu nasıl tasarım dedirtiyor, o gradient nedir öyle!

Mesajınızı yeni gördüm; henüz cevap yazabiliyorum... Türkçe o kadar güzel bir dil ki, her karaktere uygun kelmeler barındırır. "OLMAMIŞ" demenizle "olmamış" dememin ayrıldığı tek nokta karakter farklılığımızdan... iki karakterin de kendine ait iyi yönleri vardır tabii ki... ve evet şu an eğitimci değilim ama, öğrencilerimi severdim, yaptıklarından ziyade çabalarını severdim... Çünkü o çabalar onları bir yerlere getirecek olan. Ben kırmayı sevmiyorum hepsi bu, iyi olmuş sonu ya da kötü... Emek varsa el vardır, el varsa sağlık dileyelim ki ileride daha güzel olsun o el... Size de kolay gelsin. Ne kadar relax o kadar iyi :wink:

ngenc34

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ngproduksiyon.net
arkadaşlar bu kartvizitlerin hiçbiri olmamış arkadaşalrında dediği gibi kartvizit resim kullanılmaz vectörel görsellerle çizgilerin buluştuğu birşeyler olmalı birkere tattoo kartvizit yapıyorsun renkler uçuk olmalı ben burdayım demeli görsellik logo textler bir bakışda ben buraya gitmeliyim dedirtmeli.... farklı havai birşey olmalı bunlar çok basit

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar bu kartvizitlerin hiçbiri olmamış arkadaşalrında dediği gibi kartvizit resim kullanılmaz vectörel görsellerle çizgilerin buluştuğu birşeyler olmalı birkere tattoo kartvizit yapıyorsun renkler uçuk olmalı ben burdayım demeli görsellik logo textler bir bakışda ben buraya gitmeliyim dedirtmeli.... farklı havai birşey olmalı bunlar çok basit

Konunun açılış tarihi 07-09-2008