Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tavuz ayısı :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
gerçekten bu şekilde al koy olmuş biraz... yarışmada derece almak kolay değil... aslında cengiz bunu vurgulamak istemiş. yoksa doru kalite olarak aynı bulmak zor.. bence aynının tüyleriyle biraz oynayıp kuyruğa yakın bir hava yaratabilirsiniz tüylerde. Böyle etrafa uçuşan incecik beyaz tüyler. Dekupe olsa iyi olurdu ama arka plana be tüylere bakıyorum zaman alır çok fazla. ellerinize sağlık....

ddmbyzt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım biz az vakit yada çok vakitten bahsetmiyoruz ortada arkadaşa ait hiç birsey yok biz bundan bahsediyoruz...

Ait olması için resimler onun olabilirdi hadi o olmadı bi kaç ufak dokunuş yapabilirdi oda olmadı bir slogan atabilirdi ama hiç birsey yok...

HAzır resimler ve hazır çalışma...ne diyebilirim ki yani

sayın arkadaşım zaten bnden istenende tam oalrak buydu bir kanatlı ve bir kara hayvanını birleştirmek bnde bunu yaptım demekki başarabilmişim sağol :) slagonlık bir durum yok ayrıca pankart hazırlamıyorum burda manipilasyon yapıyorum :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım biz az vakit yada çok vakitten bahsetmiyoruz ortada arkadaşa ait hiç birsey yok biz bundan bahsediyoruz...

Ait olması için resimler onun olabilirdi hadi o olmadı bi kaç ufak dokunuş yapabilirdi oda olmadı bir slogan atabilirdi ama hiç birsey yok...

HAzır resimler ve hazır çalışma...ne diyebilirim ki yani

Peki fikir hazır mı?
Ben fikirden bahsediyorum?Kesinlikle orrijinal bence yani sadece el becerisine sahip olup çok başarılı grafikler ortaya çıkarmak mıdın grafiker olmak?Fikri çok güzel zamanla el yatkınlığıda oluşacaktır ben bunu demek istiyorum.
Lütfen hiçbir arkadaşımıza emek harcamamışsın demeyelim.Sonuçta herkesin çalışma kapasitesi bir değil ki?Senin 1 saatte yaptığını başkası 10 saatte yapar yada tam terside olabilir.Veyahut birinin çok daha fazla uğraşarak elde edebildiğini bir başkası iki üç hamle ile halledebilir.Yani bu bir kıstas olabilir mi?Emek konusu tartışmaya çok açık bir konudur, bence çok fazla irdeleyip birbirimizi en çok da paylaşımda bulunan arkadaşımızı üzmeyelim :wink:
Saygılar

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
sayın arkadaşım zaten bnden istenende tam oalrak buydu bir kanatlı ve bir kara hayvanını birleştirmek bnde bunu yaptım demekki başarabilmişim sağol :) slagonlık bir durum yok ayrıca pankart hazırlamıyorum burda manipilasyon yapıyorum :)

slogan pankartdamı oluyormuş :D sadece birleştirilmek istenseydi bunun için yarışmaya gerek olmazdı diye düşünüyorum üstüne basa basa söylüyorum en azından ufak dokunuşlar olmalıydııı....

atışıcak halde değilim arkadaşım ben emek göremedim okadar ...

Peki fikir hazır mı?
Ben fikirden bahsediyorum?Kesinlikle orrijinal bence yani sadece el becerisine sahip olup çok başarılı grafikler ortaya çıkarmak mıdın grafiker olmak?Fikri çok güzel zamanla el yatkınlığıda oluşacaktır ben bunu demek istiyorum.
Lütfen hiçbir arkadaşımıza emek harcamamışsın demeyelim.Sonuçta herkesin çalışma kapasitesi bir değil ki?Senin 1 saatte yaptığını başkası 10 saatte yapar yada tam terside olabilir.Veyahut birinin çok daha fazla uğraşarak elde edebildiğini bir başkası iki üç hamle ile halledebilir.Yani bu bir kıstas olabilir mi?Emek konusu tartışmaya çok açık bir konudur, bence çok fazla irdeleyip birbirimizi en çok da paylaşımda bulunan arkadaşımızı üzmeyelim :wink:
Saygılar

canım bak arkadaş ne dedi 'bnden istenende tam oalrak buydu bir kanatlı ve bir kara hayvanını birleştirmek bnde bunu yaptım demekki başarabilmişim sağol'

hafifde olsa belirtilmiş çok uçuk bir fikirde yok yani ...

Saygılar...iyi çalışmalar

ddmbyzt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emek verilen bi çalışma nasıl oluyo acaba açıklarmısın ? emek vermiş olmam için ne yapmam gerekiyo 2-3 saat uğraşmak emek değilde 10 saat uğraşmak emek midir? emeği saatlemi ölçüyoruz bnce saçma

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
emek verilen bi çalışma nasıl oluyo acaba açıklarmısın ? emek vermiş olmam için ne yapmam gerekiyo 2-3 saat uğraşmak emek değilde 10 saat uğraşmak emek midir? emeği saatlemi ölçüyoruz bnce saçma

amaa yaa olmazki tekrar tekrar okurmusun yazdıklarımı ?

Emek verdin diyebilmem için en azından neler yapman gerektiğini tam 2 kere yazdım ...

Zamanla ölçülmediğini ben senin zamanına önem vermediğimi ortaya çıkan çalışmaya yorum yaptıgımıda söyledim...

Daha fazlada tekrar etmek istemiyorum o nedenle biran önce söylemek istediklerimi algılarsanız sevineceğim...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Ne tartışılıyor allah aşkına...Cengiz ve eleştiride bulunan diğer arkadaşlarım ne demiş biliyor musunuz? Arkadaşım daha güzel olsun bu yaptığın, ki yarışmada dereceye gir, en büyük ödülü sen kazan, en iyisi sen ol...Bunlar vurgulanmış farkında mısınız? İyiye doğruya teşvik etmek nezamandan beri kötü birşey gibi algılanıyor...Sırf muhalefet olsun diye Cengiz'e ve bikaç kişiye cevaplar yazılmış :) buda garip...

Çalışmayı yapan arkadaşım;

Evet çalışmanız basit kalmış...Bunu söylerken daha önce gördüğümüz , incelediğimiz yada yaptığımız manipülasyon örneklerini baz alarak konuşuyoruz...Öyleki 10-15 gün süren manipülasyon çalışmaları gördüm.10-15 günde ne yapılır ki? diye sorarsanız hemen cevap vereyim...Detaylar, düzenlemele ve gerçekçilik sağlanıyor...Adamların yaptıklarını görseniz dudağınız uçuklar...Daha önce yeterince örnek incelemiş olsaydınız sizde bizimle hemfikir olurdunuz...İleride birgün , manipülasyon konusunda başarılara imza attığınızda buraya dönüp bunları okursanız, gülümseyeceksiniz :) nekadar da doğru söylemişler diyeceksiniz...

İyi çalışmalar dilerim...Yorum yazan arkadaşlarım sizi iyiye doğruya teşvik etme niyetindedir...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
burada el atıp nokta koymak istyorum çünkü konuşmalar artık amaç dışı ve uyarı geldi gelecek bir adminden. Çok fazla işlem yapılan şey güzeldir diye bir kaide yok. atıyorum dante gibi diye bir çalışma vardı geçenlerde sitemizde. Sadece yazı... fontu kendi mi çizmiş hayır... fotoğraf mı dekupe edilmiş hayır... yani emek verilmemiş öyle mi? hayır! emek düşünmeyle başlar... materyal aramayla devam eder... ve işiniz sonlanana kadar aldığınız her nefes emektir. süresi yoktur. fikir anlık gelebilir çünkü basitse de kısa sürebilir buna rağmen etkileyici olabilir. lütfen bu emek konusunu tartışmayın artık. bu arada cengiz de kesinlikle yanlış anlaşıldı. lütfen konuya dönün.

ddmbyzt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bnm çalışmam manipilasyon harikası demiorum sadece emek yoktur denilmesi üzüyo beni bu kadar...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com

Burda tartışılan konu aslında sizin kendinizi geliştirmenize yardımcı olucak sözler eleştiriye açık olmanız gerekir,emek vermişsiniz bu çalışma 10 dk mı alır bilmiyorum herkeze göre değişir ama burdaki arkadaşlarda size manipulasyon hakkında eleştirilerini belirtip daha iyiye gitmek için emek sarfediyor bu da bir emektir.Çalışmanızdaki emektir ama bazıları bir yere ulaşmak için 2 basamak çıkar bazılarıda on basamak çıkar ,aradaki farkında bilincinde olmak gerekir.en basitinden bu sitede paylaşılmış bazı çalışmalar var,arada geçişler için uğraşılmış,renkler gölgeler,anatomik görüntüsüne tenine zarar vermemek gerçekçiliğe ulaşmak adına için ince uğraşılar gibi ...
Emeğinize sağlık saygılar
https://www.grafikerler.net/muthis-photoshop-calismalari-t34761.html

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
burada el atıp nokta koymak istyorum çünkü konuşmalar artık amaç dışı ve uyarı geldi gelecek bir adminden. Çok fazla işlem yapılan şey güzeldir diye bir kaide yok. atıyorum dante gibi diye bir çalışma vardı geçenlerde sitemizde. Sadece yazı... fontu kendi mi çizmiş hayır... fotoğraf mı dekupe edilmiş hayır... yani emek verilmemiş öyle mi? hayır! emek düşünmeyle başlar... materyal aramayla devam eder... ve işiniz sonlanana kadar aldığınız her nefes emektir. süresi yoktur. fikir anlık gelebilir çünkü basitse de kısa sürebilir buna rağmen etkileyici olabilir. lütfen bu emek konusunu tartışmayın artık. bu arada cengiz de kesinlikle yanlış anlaşıldı. lütfen konuya dönün.

Dante gibiyle kıyaslama yapmayalım lütfen :)

Ben hiç birşey demiyorum sadece 2 fotoğrafı birleştirmek bana göre (fotoğraf bulmak için ne kadar zaman harcamış olsada ) tasarım değildir...

Yani bişiler eklemiş olması lazım tasarım demesi için insanın ...Bazı arkadaşlar fikir ona ait dedi ama oda değilmiş...Ters birşey söylediğimi sanmıyorum ben sadece kendi görüşümü belirttim ama sorun eleştirileri kabullenememek olduğu için oluyor bunlar...
Dante gibiye değinmeniz çok güzel ayrıca o çalışma harika denilebilecek düzeyde benim için tabiki anlayana sadece yazı fontu var deyip geçilicek bir çalışma değil eveT belki az zaman sarf edilmiştir bilemem ama ortada güzel bir hayal gücü ve zeka var... Benimde kast ettiğim tam olarak budur...Yani çalışmaya grafikerin birşeyler katmasıki bana ait diyebilesin övüne övüne...Ama senin çalışmanı ise bu fotoğraflara ulaşan herkes yapabilir...Kötü amaç değil iyi birşeyler yapabilme isteğiniz bizimkisi...

Daha iyilere ulaşabilmeniz dileklerimle,iyi çalışmalar...