Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

taz egrafiker:)

gulsumkisa

🌱Yeni Üye🌱
herkese merhaba arkadaşlar ben el sanatları mezunuyum aslında grafikerlikle bi ilgim yoktuu düne kadar 2 yıldır iş arıyorum kendi branşımda fakat bulamadım boşluğa düştüm ve dün bi kursa kayıt oldum iş garantili bi kurs bana en cazip gelen branşsa grafik tasarım oldu biraz 3d mx corel bilgim yapabileceğimi düşünüyorum..
sorum şu bu meslek nasıl bi meslketir artıları eksileri karşılaşabilceğim sorunları neler yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. ne tür yerlerde çalışabilirim maddi yönden bana ne kadar gelir getirir.
he sakın yanlış anlamayın ben grafikerim demiyorum meslektaşlara saygısızlık olmasın lütfen yardımlarınızı bekliyorum ....
saygılar...

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84 çünkü,

Açtığınız başlık ve açtığınız konun yeri doğru değil. Ben bu seerlik gerekli yere taşıyorum.

Konunuza gelirsek, her meslek cazip gelebilir di bu bünyeye bağlı bişi, ancak biz gerçek grafikerler yani bu işten ekmek yiyen meslekdaşlar olarak bu grafik tasarım mesleğine bu şekilde atılan adımları tasvip etmiyoruz.

Şöyleki; Grafik Tasarım mesleği sadece öğrenilecek bir meslek değil aynı zamanda yetek gerektiren bi sanat dalıdır, yani neden ressamlığı yada yazarlığı seçmediniz?

gulsumkisa

🌱Yeni Üye🌱
mrb onur bey bu siteye ilk kez girdim sonradan farkettim yanlış yere yazdığımı düzelttiğiniz için teşekkrü ederm.
size hak veriyorum benm asıl mesleğim de el sanatları ve sadece halk eğitimde eğitim alıp öğretmenlik yapanlarıda biz tasvip etmeyiz fakat dediğiniz gibi bu bi yetenektir. bence grafik tasarım biraz bilgisayar hakimiyeti ve yaratıcılıkla süregelen bişedir. şahsi görüşüm çünkü burda herhangi bişeyi elle çizmiyosunuz ve tamamen hayal gücünüzü kendi yaratıcılığızı kullanıp bişeyler üretiyosunuz.
bu işin eğitimi alıcam bu işi yapıcam ama bunu yaparken ben asla ustayım demicem bu zamanla olucak bişeydir illaki üniversite mezunu olmak gerekmiyo bence...