Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
küçük kare içine aldığım yerlerde kaydırma söz konusu. Yazıda siyah zemine ortalı değil. Bunlar göze oldukça batan kısımlar. Ayrıca yazıların bu kadar renkli olması algıyı dağıtma durumunda.
Genelleme olarak kullanılan materyal. Tasarım sadece 2 yazı yazıp görsel de obje kullanmak değildir..Bu afişle bırakın salonu doldurmayı, zararlı çıkılan bir organizasyon olucaktır.. 02 2009 diye bir yılda yok.
gerçekten kötü 1 afiş çakma 1 zemin olmasına rağmen çok düşük kaliteli 1 resim aynen katılıyorum 2 yazı yazmakla tasarım olmuyor..... güzel çalışmalarını bekliyoruz.
gerçekten kötü 1 afiş çakma 1 zemin olmasına rağmen çok düşük kaliteli 1 resim aynen katılıyorum 2 yazı yazmakla tasarım olmuyor..... güzel çalışmalarını bekliyoruz.
Satın oomlet çalışmanızı herkes beğenmek zorunda değil, bu şekilde sert çıkmanız size bir fayda sağlamaz, ayrıca bu şekilde yazmanızın size bir faydası olmaz bence tavsiyelere uymanız gerekir. çalışmanızı paylaştığınız için teşekkürler.
1 afiş 1 zemin 1 resim 2 yazı bu kelimelerle yaptığınız yorum gerçekten hiç anlaşılmıyor.
Satın oomlet çalışmanızı herkes beğenmek zorunda değil, bu şekilde sert çıkmanız size bir fayda sağlamaz, ayrıca bu şekilde yazmanızın size bir faydası olmaz bence tavsiyelere uymanız gerekir. çalışmanızı paylaştığınız için teşekkürler.
tabiiki de kimse beğenmek zorunda değil, hatta hatalarımı söylemek bana daha yardımcı olur ilerde bu hataları yapmam, ama asreklamın çıkışı eleştiri değilde dalga geçmek gibi geldi bana