farkındayım ama burası bir platform değil mi konuşma fikir beyan etme ve tartışma için?
ben düşündüğümü yazdım "tecrübeli" kelimesinin kaldıramayacağı bir hata yaptığınız.
en basit en bilinen olgulardan biridir cmyk açılımı.
kırmak değildi amacım kırdıysam kusurabakmayın ama dediklerim düşündüklerimdir çalışmanız hakkında.
burası üniversite anfisinde düzenlenen 32.gün değil, burda tartışma varmıdır bilemem ama ben tartışmalardan uzak olan uzak yaşamayı seven biriyim,fikir beyan etmek ve eleştiri yapmak özgürdür, fakat bunu bile protesto eder gibi, bana göre, uygunsuz, uslubunu bilmeden, ileri geri konuşarak yapılmasına ben kişilik olarak karşıyım, siz eleştiri dozunu abartarak, mesleki ve kişilik itibarımı şuan zedelemiş oluyorsunuz, TECRÜBE; Yaşanılan olaylardan sonra ardına bakınca gördüğün yıpranma süreci ve bunun kazandırıp kaybettirdiği bir olgudur. ben manevi olarak ve maddi olarak kazandıklarıma baktığımda kendime göre tecrübeli olabilirim, size göre tecrübesiz olabilirim, kime göre nerede ve hangi konuda tecrübe olduğu tartışılır, dediğim gibi tartışma yaratmayı seven biri değilim, çalışma renkleri afaki verildi, önemli olan çalışmanın renkleri değil, anlatılmak istenen farklı bir konu, magenta verilseydi çok bir değişiklik olmazdı, çünkü benim için sorun değil, kırmızı yerine yeşil yapardım, altınada magenta yazardım, önemli olan anlatılmak istenen, sizin eleştiri tarzınız, mahkemedeki savcılar gibi, HATA YAPTIN HATA YAPTIN, bana göre hata olmayan bir şey size göre hata olabilir, siz magentayı, CMYK yı çok iyi kullanabilirsiniz, bu kimsenin tecrübeli yada tecrübesiz olduğunu göstermiyor, ayrıca ben tecrübeliyim demiyorum, bir çok hata yapabilirim, çok komik şeyler olabilir, ama örnek vermek gerekirse, belkide sizden daha çok iş yapabilirim, yada çok başarılı projelere imza atabilirim, yada çok iyibir firmada işe başlayabilirim, yada iş sahım daha geniş olabilir, önmli olan hata yapmakmıdır, tecrübeli, tecrübesiz kavramımı, yoksa düzgün iletişim, kimseyi karşına almadan, çevre edinmek, kendini insanlara sevdirmek, efendi olmak mı insana daha çok kazandırır, dünyanın en iyi tasarımcısı karşısındaki müşterisine ileri geri konuşsa iş yapabilirmi ? burda amaç insan karalamak değil, kendi düşüncem bir yolda ilerlerken çevrendekilerimin yaptıklarına bakmıyorum, siz yada bir başkası magenta yaparak bir yerde kendinizi kanıtlayamazsınız, hiç hata yapmasanızda, birileri hatalı olduğunuzu söyler, önemli olan herkezle iyi geçim, ben CMYK bilgisine sahibim, ama ''en basit en bilinen olgulardan biridir cmyk açılımı'' <--- bana göre çok önemli değil, işimi yapıyorum beğenen satın alıyor istemeyen almıyor, böyle bir iş benim için