Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tecrübeli grafiker arkadaşlar aranıyor. ACİL....

neoncu

🌱Yeni Üye🌱
Firma ismi: Teknostar Madeni Eşya Reklam ( Four Ways Reklam)
Çalışma şartları: Tam zamanlı
Özellikleri: Çalışma ssatlerine özen gösteren işin temiz ve düzgün yapan arkadaşlarlar çalışmak istiyoruz.
İşin mahiyeti: Grafik Tasarım Çalışmak üzere tasarım becerisi olan gerekli programları kullanabilen
İletişim bilgileriniz:serkan.cinar@teknostargroup.com.tr
0 232 461 38 77

İZMİR bölgesin izmir büyük bir kurumsal firmasının iç ve dış açık reklam hizmeti yanında ürün standları dahil olmak üzere tüm işleri yapıyoruz.çalışma saatlerimiz yoğun bir döneme sahip düşün arkadaşların dikkatine

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

neoncu

🌱Yeni Üye🌱
İzmir de hikamet eden arkadaşların başvurmasını rica ederiz...

neoncu

🌱Yeni Üye🌱
Firma ismi : Dörtyol reklam Organisazyon( Four Ways Reklam)
Çalışma şartları : Tam zamanlı
Özellikleri : Çalışma ssatlerine özen gösteren işin temiz ve düzgün yapan arkadaşlarlar çalışmak istiyoruz.
İşin mahiyeti : Grafik Tasarım Çalışmak üzere tasarım becerisi olan gerekli programları kullanabilen
İletişim bilgileriniz:serkan.cinar@teknostargroup.com.tr
0 232 461 38 77

İZMİR bölgesin büyük bir kurumsal firmasının iç ve dış açık hava reklam hizmeti yanında ürün standları dahil olmak üzere tüm işleri yapıyoruz.çalışma saatlerimiz yoğun bir döneme sahip düşünen arkadaşların dikkatine
izmir de hikamet eden arkadaşların başvurmaları önemle rica olunur..

child

🌱Yeni Üye🌱
neden izmir de hikametkah eden bunu anlamıyorum bende