Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tecrübeliler fikir verebilir mi ?

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
egesisss.jpg

Beyaz olan yazıları biraz daha ufak yaz derim ayrıca sanki kendi karakterinin boldu değil de stroke verilmiş gibi, bir de şok yazısında farklı ve daha kalın bir karakter kullanabilirsin, fiyatı ayrı bir alan içinde yazmayıp direkt mavinin üstünde kullanabilirsin ve yine şok gibi kalın bir karakter kullan derim, ayrıca tl işareti daha küçük olabilir bir de logoyu bu kadar büyük kullanma, orjinal hali midir sanki eninden biraz çekiştirilmiş gibi.

Eline sağlık.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben genel olarak beğendim. Tek aklıma takılan nokta neden özellikle vurgu yapılarak Mersin'de deniyor. Mersin'deki bir firmanın broşürlerini İstanbul'da mı dağıtmayı düşünüyorlar ? ...

Yasmin Yeter

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gayet hoş gözüküyor. Sadece 6 adet beyaz yazının puntosunu küçültmeni tavsiye ederim. Güzel olmuş eline sağlık.

AdanaDemir.

🌱Yeni Üye🌱
egesisss.jpg

Beyaz olan yazıları biraz daha ufak yaz derim ayrıca sanki kendi karakterinin boldu değil de stroke verilmiş gibi, bir de şok yazısında farklı ve daha kalın bir karakter kullanabilirsin, fiyatı ayrı bir alan içinde yazmayıp direkt mavinin üstünde kullanabilirsin ve yine şok gibi kalın bir karakter kullan derim, ayrıca tl işareti daha küçük olabilir bir de logoyu bu kadar büyük kullanma, orjinal hali midir sanki eninden biraz çekiştirilmiş gibi.

Eline sağlık.

Evet logo öyle ama işte bazı insanlara laf anlatamıyosun mecbur öyle oldu ben çaktırmadan düzelttim aslında bu iyi hali :)

AdanaDemir.

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlar için teşekkürler bu arada , bende bilmiyorum öyle bi vurgu yapmak istediler ama ne için bilemedim. Daha acemiyim o yüzden detayları felan kaçırıyorum ama teşekkür ederim :)