Tek Başına
mavitayfa 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 30 Tem 2007 Mesajlar 575 Tepkime puanı 11 16 Eki 2007 #2 deniz altın gibi parlıyo + çok güzel ellerine sağlık ilpostino
S srpabz 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 16 Eki 2007 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 16 Eki 2007 #3 TeBrİkLeR! gayet güzel bir foto, etkilenmemek mümkün değil, hele de o çökmüş omuzlar ve yere bakan baştan ... :upset: bunun dışında görsel olarak da hem çok sade hem çok güzel, tebrikler! eace1:
TeBrİkLeR! gayet güzel bir foto, etkilenmemek mümkün değil, hele de o çökmüş omuzlar ve yere bakan baştan ... :upset: bunun dışında görsel olarak da hem çok sade hem çok güzel, tebrikler! eace1:
Gökhan TEKİN ARTniyetli 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 4,702 Tepkime puanı 74 16 Eki 2007 #4 Bu ne kadar güzel bir karedir böyle...
ilpostino 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Ağu 2007 Mesajlar 64 Tepkime puanı 3 16 Eki 2007 #5 mavitayfa' Alıntı: deniz altın gibi parlıyo + çok güzel ellerine sağlık ilpostino Genişletmek için tıkla ... Sağol canım arkadaşım benim ... srpabz' Alıntı: gayet güzel bir foto, etkilenmemek mümkün değil, hele de o çökmüş omuzlar ve yere bakan baştan ... :upset: bunun dışında görsel olarak da hem çok sade hem çok güzel, tebrikler! eace1: Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim güzel sözlerinize...
mavitayfa' Alıntı: deniz altın gibi parlıyo + çok güzel ellerine sağlık ilpostino Genişletmek için tıkla ... Sağol canım arkadaşım benim ... srpabz' Alıntı: gayet güzel bir foto, etkilenmemek mümkün değil, hele de o çökmüş omuzlar ve yere bakan baştan ... :upset: bunun dışında görsel olarak da hem çok sade hem çok güzel, tebrikler! eace1: Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim güzel sözlerinize...
N N/A8 ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 31 May 2007 Mesajlar 1,155 Tepkime puanı 73 16 Eki 2007 #6 Tek basına kalırsın dunyada Deniz sessizlesince... Köprüden insanın kendini denize bırakası geliyor... çok güzel
Tek basına kalırsın dunyada Deniz sessizlesince... Köprüden insanın kendini denize bırakası geliyor... çok güzel
Hatice ÇAVDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 16 May 2007 Mesajlar 2,441 Tepkime puanı 46 Web sitesi www.grafikerler.net 16 Eki 2007 #7 çok güzel bir iş olmuş eline sağlık...
ilpostino 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Ağu 2007 Mesajlar 64 Tepkime puanı 3 16 Eki 2007 #8 Gökhan TEKIN' Alıntı: Bu ne kadar güzel bir karedir böyle... Genişletmek için tıkla ... Size de çok teşekkür ederim... Roxelana' Alıntı: Tek basına kalırsın dunyada Deniz sessizlesince... Köprüden insanın kendini denize bırakası geliyor... çok güzel Genişletmek için tıkla ... Yüzmek için olsun o kendini bırakış ama peymane' Alıntı: çok güzel bir iş olmuş eline sağlık... Genişletmek için tıkla ... Sağolun Sayın Peymane...
Gökhan TEKIN' Alıntı: Bu ne kadar güzel bir karedir böyle... Genişletmek için tıkla ... Size de çok teşekkür ederim... Roxelana' Alıntı: Tek basına kalırsın dunyada Deniz sessizlesince... Köprüden insanın kendini denize bırakası geliyor... çok güzel Genişletmek için tıkla ... Yüzmek için olsun o kendini bırakış ama peymane' Alıntı: çok güzel bir iş olmuş eline sağlık... Genişletmek için tıkla ... Sağolun Sayın Peymane...
N N/A8 ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 31 May 2007 Mesajlar 1,155 Tepkime puanı 73 16 Eki 2007 #9 ilpostino' Alıntı: Yüzmek için olsun o kendini bırakış ama Genişletmek için tıkla ... Peki, öyle olsun...
ilpostino' Alıntı: Yüzmek için olsun o kendini bırakış ama Genişletmek için tıkla ... Peki, öyle olsun...
naz59 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Eki 2007 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 17 Eki 2007 #10 çok etkileyici bir çalişma elerinize sağilik
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 29 Eki 2007 #11 Gerçekten güzel bir çalışma. Benimde hoşuma gitti. Tebrik ederim. Çalışmalarınızı umarım bizden kıskanmaz ve paylaşıma devam edersiniz. Başarılar.
Gerçekten güzel bir çalışma. Benimde hoşuma gitti. Tebrik ederim. Çalışmalarınızı umarım bizden kıskanmaz ve paylaşıma devam edersiniz. Başarılar.
K koserim 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Ağu 2007 Mesajlar 755 Tepkime puanı 11 29 Eki 2007 #12 Çok Etkileyici Bir Resim Ne Düşünürsen Onu Çıkartabilirsin Diye Düşeniyorum
Rüveyda SALIK MissGraphic 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 15 Eyl 2007 Mesajlar 2,511 Tepkime puanı 63 Web sitesi www.grafikerler.net 29 Eki 2007 #13 çok dinlendirici... renklerin uyumu ve ışıkta süper. çok beğendim. Ellerine sağlık.
sananeyau ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Tem 2007 Mesajlar 115 Tepkime puanı 1 29 Eki 2007 #14 yalnızlıktan ziyade, bir huzur görüyorum çalışmada. çok hoş olmuş, çok beğendim
melgra_m 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Kas 2007 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 6 Kas 2007 #15 fotoğraflarınız çok etkileyici ve anlamlı başarılar
N30wh1t3 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Kas 2007 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 6 Kas 2007 #16 Çok güzel Bir resim
N N/A3 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 5 Tem 2007 Mesajlar 850 Tepkime puanı 15 6 Kas 2007 #17 Oldukça güzel ve etkileyici, eline sağlık. Sade bir kadraj ile güçlü bir anlatım yapmışsın.
noneimp 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Kas 2007 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 8 Kas 2007 #18 Çok güzel bir kare gerçekten. Düşüncelere dalan fotoğraftaki kişi mi yoksa bu fotoğrafa bakan kişi mi... Gerçekten çok beğendim
Çok güzel bir kare gerçekten. Düşüncelere dalan fotoğraftaki kişi mi yoksa bu fotoğrafa bakan kişi mi... Gerçekten çok beğendim
kiwanch ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 3 Ağu 2007 Mesajlar 131 Tepkime puanı 1 Yaş 40 Web sitesi www.kivancpehlivan.com 8 Kas 2007 #19 "malabadi köprüsü, burda başladı bitti bi garibin öyküsü" nü hatırlattı bana , çok başarılı tebrikler.
"malabadi köprüsü, burda başladı bitti bi garibin öyküsü" nü hatırlattı bana , çok başarılı tebrikler.