Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tek kelimeyle kendini anlat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
duygusal :p (en aşırısından :D)

un1qu3e

Acemi Tasarımcı
bnce kndni anlatablen kmse yok herkes tek bı özellğni yazms.. insan tek kelimeyle anlatılacak kadar küçümsenecek bi varlık deildir.. ;)

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
yalniş anlama sakın ama ben senin varlik olduğundan da şüpheliyim, konuya yorum yaptiğin halde mesaj sayın 0 :))

ayrica madem sana göre herkez bi özellğini yazmiş sende bi özellik yaz bence, o şekilde bi yorumla insanların kafalarinda soru işareti birakma..

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
bnce kndni anlatablen kmse yok herkes tek bı özellğni yazms.. insan tek kelimeyle anlatılacak kadar küçümsenecek bi varlık deildir.. ;)

katılıyorum kısmen bu yorumuna...ama hayatta böyle bişey değilmidir zaten...bazen tek bir kelime anlatmak isteyip te anlatamadığın onlarca kelimeden daha iyidir...adı üstünde insan zaten tek kelimeyle İNSAN...ama herkesin kendinde gördüğü bir takım öne çıkmış onu ifade eden bir kelimesi vardır...

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
yalniş anlama sakın ama ben senin varlik olduğundan da şüpheliyim, konuya yorum yaptiğin halde mesaj sayın 0 :))

ayrica madem sana göre herkez bi özellğini yazmiş sende bi özellik yaz bence, o şekilde bi yorumla insanların kafalarinda soru işareti birakma..

Katılıyorum... :wink:

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
katılıyorum kısmen bu yorumuna...ama hayatta böyle bişey değilmidir zaten...bazen tek bir kelime anlatmak isteyip te anlatamadığın onlarca kelimeden daha iyidir...adı üstünde insan zaten tek kelimeyle İNSAN...ama herkesin kendinde gördüğü bir takım öne çıkmış onu ifade eden bir kelimesi vardır...

bir destekte benden zucker+şeker....insan demek yetiyo

un1qu3e

Acemi Tasarımcı
böyle yormlar yparak bni deil kndinizi düşürürsnz ayrıca farkedemediğinz bi özelliğinz dha var Önyargılısınz ..

tek kelimeyle kendmi anlatıcak kdar basit deilim ..

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
neşeli, konuşkan, samimi, sevimli... (tek kelimeyle olmuyo yaaa):D

un1qu3e

Acemi Tasarımcı

Oldkça önyargılısn ve önyargı kmi zaman yanıltır ..

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
böyle yormlar yparak bni deil kndinizi düşürürsnz ayrıca farkedemediğinz bi özelliğinz dha var Önyargılısınz ..

Arkadaşim! kimse seni düşürmeye çalişmiyor, kimse konuyu tartişma konusuna çevirmeye de çalişmiyor.. burada herkez fikirlerini dile getiriyor ve birbirlerine saygi duyuyor.. biz basit insanlarız kendimizi tek kelime ile anlatabiliyoruz, sen yüce insansin bikaç kelime, cümle, paragraf, metin vs.vs. ile anlatabilirsin kendini :)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑

Buradaki herkes kendisini tek kelimeyle ifade etmeye çalıştığı için asla basit değil.

Bazı şeyleri anlamak istemiyorsanız, siz bilirsiniz.

Ama ufak bir açıklama yapayım yine de bu konuyu ilgili:
Çevrenizde en çok ne tür bir imaj yaratıyorsunuz? sorusuna cevap gibi olabilir.
Örnek: Huysuz gibi... :)

Son düzenleme:

un1qu3e

Acemi Tasarımcı
Arkadaşim! kimse seni düşürmeye çalişmiyor, kimse konuyu tartişma konusuna çevirmeye de çalişmiyor.. burada herkez fikirlerini dile getiriyor ve birbirlerine saygi duyuyor.. biz basit insanlarız kendimizi tek kelime ile anlatabiliyoruz, sen yüce insansin bikaç kelime, cümle, paragraf, metin vs.vs. ile anlatabilirsin kendini :)

söylicek sözü olmayan insan hakaret eder ;) neyse bu arada arkadas deiliz :)

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
adı gibi melek kendine zarar verecek kadar fazla iyi

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
söylicek sözü olmayan insan hakaret eder ;) neyse bu arada arkadas deiliz :)

bi an için düşündüm acaba kötü bi söz mü söledim diye ama sonradan hatirladim ki, sen bizleri basit insan olarak gördüğünden kendinden bahsediyormuşsun :) ben tanimadiğim insanlara hayvan ismi ile hitap etmektense arkadaşim demeyi tavsiye ederim Arkadaşim! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...