Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tek Türkiye Dizisi Afiş Çalışmam

ahmyapim

🌱Yeni Üye🌱
afistamboy.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...:angel:

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Emeğinize Sağlık :) Sponsorlardaki köşe dayanışması sıktı beni sadece bırde mehmetin dedıgı gıbı yazıların karısıklıgı:) Emeğine saplık:)

Son düzenleme:

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılı bir çalışma çıkarmışssın arkadaşım eline sağlık.Sadece altaki yazılar biraz karışık gibi duruyor gözü yoruyor.Eline sağlık

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence güzel bir çalışma olmuş.başarıalr diliyorum.

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
alttaki yazılar karışık olmuş onun dışında güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık...

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
calısman güzel olmus eline saglık ama bu dizide sadece bu adam mı oynuyor ? afişte diger oyunculara da yer verseydiniz daha güzel olurdu (benim fikrim)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Dizi hakkında bilgim yok, konuyu yansıtıp yansıtmadığı görüşüne sahip olamıyorum... bayrağın görüntüsü çok hoşuma gitti... Oyuncunun arkasına verdiğiniz gölge sanki duvarda gökyüzü resmi, adamın fotoğrafı var gibi bir hava vermiş... Yazılara zaten gereken söylenmiş... Bu renkten ziyade fonttan da kaynaklanıyor. Ellerinize sağlık.

arvaly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoş bir çalışma olmuş tebrikler

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş ellerine emeğine sağlık.. benimde yazılar dikkatimi çekti biraz karışıklar

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
kesinlikle gelecek vaad ediyosun. Senin gibi bu kadar genç arkadaşların başarılı sayılabilecek işler çıkarmasından gurur duyuyorum. Yalnız tek Türkiye yazısının fontu hoşuma gitmedi. Görünce ilk aklıma gelen parçalanmış yada parçalanmak üzere olan bir ülke imajı yarattı bende.

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel calisma emeğine sağlık ama bayrağı yukarılarda biyerlerde kullansaydın... (bugünlerde milliyetçi ruhum kendine ii bakıyor) :)

ahmyapim

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkürler diğer karakterleride afişe eklicektim ama dizinin ne adamakıllı sitesi nede resimleri var.kalitesiz resimlerle dolu o yüzden sadece ozan çobanoğlunu koydum :))

Gürkan AKINCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyibir çalışma olmuş elline saglık arkdaşım başarıların devamını diliyorum.