Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tekno bilişim

harmedesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.harmedesign.com
şimdi nası oldu?maviyi ben seçtim.

23826360mj1.jpg

Yukarıdaki tasarımı beğendim. k harfinin uzantısı fazla onu t harfiyle eşdeğer boyutta bırakmalısın.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşında dediği gibi no ön plana çıkıyo ve hayr gibi bşy oluyo o yüzdn son yaptığım bence okeydir:)

CROSSROADS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şimdi oldu sanırım:)

64024045yf3.jpg

logoyu bu haliyle onayladınız bu saatten sonra pek bişey söylenmez ama yine de aşağıdaki uyarıları bir kere daha düşünmeni tavsiye ederim...

logonun orjinalliği ve estetiğinin yanında birde hikayesi olmalı diye düşünüyorum... senin şu anki logonda ön plana çıkartılmış birden fazla hareket var... dolayısıyla hikayelendirmede sıkıntı çekebilirsin eğer şöyle bir durum yoksa
atıyorum bu markanın sahibinin adı Erol Künefe değilse... çünkü e ve k harflerini birleştirmişsin... yine k harfinin uzantısı ayrıca bir vurgu olmuş... "o" harfini zaten figürlemişsin... birde renk vurgusu yapmışsın bir logoda bu kadarı biraz fazla sanki... benim son olarak önerim "e" ve "k" yı birleştirmemen, "k" yı uzatmaman, "o" yu farklı bir renk ve diğer harflerden daha yukarıda yapmaman... bilişimi yine aynı yerde ama aşağıda %60 cyan olarak kullanabilirsin... iyi çalışmalar

m.yaman

🌱Yeni Üye🌱
Mavi ve turuncudan Kurtulamıyorsun Sanırım[/B]:)

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
büşra kesin sen bu çalışmayı can sıkıntısı nedeniyle yapmışsındır
çünkü senin daha kaliteli çalışmalar çıkarabileceğinden eminim ;)
' O ' harfindeki espri hoş yalnız ben fonta takmış durumdayım
bana sektörüne uygun gelmedi bi de gözüme düzensiz göründü

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Büşra canm keşke hiç dokunmasaydın..
İlk konuyu açtığındaki hali daha iyi 1. logonun..
e ve k harfindeki ince tipografik olayla zaten bi farklılık yaratmışsın sonunu bence o kdr kurcalamana gerek yok qibi...

Graphyc

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mylmzcn.com
t harfi ile e-k harfi kopuk duruyor gibi. 3 harfide standart yazıp n harfinin sağ bacağını kısaltıp oraya bilişimi koyarsan daha güzel olabilir belki. logonun orjinalliğini o harfi sağlıyor zaten. e-k arasındaki temas t yi logodan koparmış.

iyi çalışmalar.

heybelisland

🌱Yeni Üye🌱
ikisi de güzel düşünülmüş ama ikisinde de ilgi çeken 'o' harfleri fazla ilgi çekmiş:) o harfleri o yuzden belli olmuyor bence bi de 'o' harfini içiçe halkalardan ve koyudan açıga(conical) dogru deneyip koysana çok merak ettm bence güzel durucak

ozdimurat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk logoyu fazla begenmedim. yani tekne gibi okunduğu fikrine katiliyorum. ikincisi ise gayet güzel sadece renk konusunda farklı tercih yapılabilir. örneğin kırmızı daha uygun olur diye düşünüyorum. ellerine sağlık tabiki...

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence "O" karakteri için elektronik te açma kapama tuşu olan simgeyi kullan
1.çalışma daha güzel