Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Teknocs Hosting Çalısmam

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
75735329df0.jpg

Benzer konular

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Estetik duruyor arkadaşım....Ellerine sağlık.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
eyw cok saol fonta onem vermedım ama sızler gorursenız bı kusur degıstırıcem

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Fontuda beğendim arkadaşım , sadece GAME deki M biraz sırıtmış gibi okadar, genel font gidişatından farklı gibi...

Kolay gelsin :)

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben belirgin bir eksiğini göremedim gayet başarılı bir çalışma.Emeğinize sağlık.

muratiff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo çok hoş duruyor ve tasarım güzel ama, photoshop da logo tasarlanmaz, vektör tabanlı programlar kullanılır, freehand ve illustrator v.b. yarın bir gün logoyu büyütmek istediğinde tekrar çizmen gerekir.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logoyu beğenmekle birlikte muratiff e katılıyorum. Yalnızca sitede kullanacaksan sorun yok ama bir afiş çalıştığında logo sana sorun çıkaracaktır.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
kullanım alanına gore psde cm olarak belırlenebılıyor zaten ama zaten suanda bı 10 metrelık bılboard yapmıyorm ondan ps bu konuda bana yardımcı oluyo.Zaten musterının ıstegıde net uzerınden oldugu ıcın logoyu 500x500 yapıyorm gunluk hayatta kullanabılecek bı fırma degıl ama o programlarıda ogrenmeye calısıcam tesekkurler yorumlarınız ıcın

Lunaticim

🌱Yeni Üye🌱
Oyun Sunucuları Hizmeti Sağlayan Bir Site için Kullanılacaksa, Logonun Tam olarak Neyi ifade Ettiğini Anlayamadım, Lütfen Açıklarmısınız...

Birde TEKNOCS ' deki CS Özellikle Counter Strike 'ımı İfade Etmekte. ?

İyi çalışmalar.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
aynısını ben sordum arkadaslara ama domaın alınmıs bıkere hostıng fırması bu tarz ısımde yanındakı sekılde bı anlatım degıl yanı teknocsnın bı anlamı olmaz o sadece bı maskot onları sımgeleyen cs de ewt counter strike sanırım ama yaptıkları ısle ılgısı yok