Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tekstil Dijital Baskı Makinası

krem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam arkadaşlar tekstil dijital baskı makinası almak istiyorum. Bu konuda çok fazla bilgim yok. Sizce hangi makinayı almam lazım fiyatları ne kadar. Baskı kalitesi nasıl. Duyduğum kadarı ile baskıda hız sorunu yaşanıyormuş. Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
textil makinlerinde en büyük pazar sahibi D-GEN diyebiliriz sanırım. Koreli bir üretici, baskı makinelerini Roland'dan alıp modifiye edip piyasaya sürüyor. En son Münih fuarında blanket sistemli makinelerini de gördüm, hepsi iyi gibiydi ancak fiyatlar biraz tuzlu.

Konica'nın kendi üretimi bir textil makinesi de var, makine demeye dilim varmıyor fabrika gibiydi mübarek ama 200 küsur bin Euro fiyat çektiler.

Istanbul'a gittiğimde optimum reklam firması da mutoh tabanlı bir textil makinesi göstermişti bana. D-GEN in makinalarıyla aynı, üstte printer altta fikse. Fiyat olarakta diğerlerinden daha uygundu.

Ama bu makinaların hiçbirini kullanmış değilim, textil baskısı yapmıyorum ben, sipariş geldiğinde fason yaptırıyoruz bayrak falan, hali hazırda kullanan birisinden daha sağlıklı bilgi alabilirsin.