Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Temizlik Bezi için vektörel arıyorum

sdirek

🌱Yeni Üye🌱
Ben oto temizlik bezi - yer bezi - süngerli bulaşık bezi - temizlik bezi -

bulaşık bezi - bulaşık altlığı diye 6 çeşit poşetin üstüne tasarımı yapacağım, ne yapacaksın derseni bu poşetlere eğer bulabilirsem 6 ayrı poşet yapacağım çünkü her birinin vektörel çizimlerini bulabilirsem üstlerine onn çizimini koymayı düşünüyorum , baa bu vektörelleri bulmamda yardımcı olursanız sevinirim.

Başka fikri olan varsa tasarım konusunda lütfen ikrini söylesin...

Benzer konular

sdirek

🌱Yeni Üye🌱
Açtığım konunu devamına müteakiben , poşetin üstüne gelecek poşetlere uygun yüksek çözünürlükte resim bulabileceğim bildiğiniz site ismi varsa söyleyebilirseniz sevinirim arkadaşlar.. Acil cevaplarınızı bekliyorum...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Acil ve dikkate alman gerektiğini düşünerek yazıyorum.

Ortak paylaşım alanlarından topladığın vektörel çizimleri, ambalaj sektöründe belki adı sanı bilinen, belkide sektöre yeni atılan bir firmanın çalışmasında kullanmayı düşünüyorsun.

Ama düşünmediğin olay, kullandığın vektörel başka veya rakip firmaların kullandıklarıyla aynıysa?
Ozaman olacakları sana söylemeliyim. Adamlar siz bizim çalışmaların aynısını yapmışsınız diye hukuksal işlemlere başvurabilir. Çünkü kendileri dahi yapmamış olsada vektörelleri ilk onlar kullanmışlardır işin komiği vektörel hakkında hak sahibidirler.

Bir grafiker olarak sizin işiniz bunları programlar vasıtasıyla çizmek, kullanılır duruma getirmektir. İşinizi yaparken üşenmeyin. Böylece herhangi bir durumda karşınızda duran insanlara açıklama yapma şansınız olur.

sdirek

🌱Yeni Üye🌱
Fikriniz için teşekkür ederim ama ben istediğim şeyleri bi bulabilsem üzerlerinde değiştirmeler yapabileceğimden emin olabilirsinizç ama henüz sadece bir arkadaşımız yardım etti ama ondan aldıklarımda yeteli değil ve benim tasarımlarımı pazartesi sabahı müşteriye göstermem gerekli.. :) :)