Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Templates'e video ekleme nasıl yapılyor?

shamankıng

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar eğer yardımcı olursanız çok sevinirim templates lerin içine video resim gibi objeler atamıyorum nasıl olauyor?? lütfnn yardımm edinn

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

shamankıng

🌱Yeni Üye🌱
hiç mii bilenn yokk yaaa arkadaşlarr çokk acelee bana müsbet bii cvpp lazımm lütfenn yaa :(:(

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yuklemek istedigin video yada resmi proje paneline import yap. layer panelinde yer degistirmek istedigin videonun uzerine alt'a basili tutarak surukle ve birak. template'in tum ozellikleriyle beraber yer degistirmis olur.

shamankıng

🌱Yeni Üye🌱
yuklemek istedigin video yada resmi proje paneline import yap. layer panelinde yer degistirmek istedigin videonun uzerine alt'a basili tutarak surukle ve birak. template'in tum ozellikleriyle beraber yer degistirmis olur.

hocam şimdi bu dediğin inşallah olur yaaa ama yineede çok teşekkür ederimm bu arad benim nedemek istediğimi tam anlamışsındır umarım yada ben dogru dürüst anlatabilmişimdirr...:sweating:

tanips

🌱Yeni Üye🌱
templates için hayati yardımına ihtiyacım var

BUDABUA anlattığın tarifi daha detaylı yapman mümkünmü?günlerdir uykularımı kaçıran bir konu,youtube da bile bu tutorialler yok,bu konuda bir tek senin yazına rastladım!daha deyatlı yazrsan çok sevinirim...
https://www.freeaetemplates.com/ bu sitedeki “Ink Drop Slideshow” After Effects Photo Template Preview adlı templatesi kullanmak istesem nasıl tarif edersin?

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
BUDABUA anlattığın tarifi daha detaylı yapman mümkünmü?günlerdir uykularımı kaçıran bir konu,youtube da bile bu tutorialler yok,bu konuda bir tek senin yazına rastladım!daha deyatlı yazrsan çok sevinirim...
https://www.freeaetemplates.com/ bu sitedeki “Ink Drop Slideshow” After Effects Photo Template Preview adlı templatesi kullanmak istesem nasıl tarif edersin?

Eğer template içindeki dosyalarla kendi dosyalarını yer değiştirmek istiyorsan after effects i açtığında sol taraftaki proje panelinde sağ tıklayıp import->File seçip kendi dosyanı ekle. alt kısımda layer panelinde bulunan, yer değiştirmek istediğin layer'ı seçip proje paneline eklediğin doyayı alt tuşuna basılı tutup üzerine sürükle. template içindeki dosyayla senin dosyan yer değiştirmiş olur. youtube'tan tutorial linkini de vereyim: https://www.youtube.com/watch?v=I47Bt6a6evU

tanips

🌱Yeni Üye🌱
çok pardon...

HOCAM cevabınız için çok saolun fakat benim anlayamadığım,internetten indirdiğim hazır tampleti nereye ekliyorum,onu da layer'a değilmi?yoksa proje ekranınamı?
ayrı bir sorun da;bilgisayarımda 1,5 RAM var,bu da render lemeye izin vermeyebilirmi?

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
HOCAM cevabınız için çok saolun fakat benim anlayamadığım,internetten indirdiğim hazır tampleti nereye ekliyorum,onu da layer'a değilmi?yoksa proje ekranınamı?
ayrı bir sorun da;bilgisayarımda 1,5 RAM var,bu da render lemeye izin vermeyebilirmi?

İndirdiğin template'i açmak istiyorsan .aep uzantılı dosyaya çift tıklaman yeterli. içindeki dosyaları anlattığım şekilde değiştirebilirsin. Ram biraz düşük ama Ae'yi açabiliyorsan render da alabilirsin büyük ihtimal. tüm çalışan programları kapatarak deneyebilirsin.

tanips

🌱Yeni Üye🌱
yine ben

abi gözünü seviym,tamplet dosyasını ae de nereye atıp sonra kendi dosyalarımızla işlem yapıyoruz,onu anlamadım ben...

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Ae yi hiç açmadan istediğin proje dosyasını aç içinden aep uzantılı dosyaya tıkla ae otomatik açılıp karşına o projeyi çıkaracaktır. sonra proje içerisinden hangi materyalin senin materyal olmasını istiyorsan onunla aynı ismi vererek yerdeğiştir.

tanips

🌱Yeni Üye🌱
Ae yi hiç açmadan istediğin proje dosyasını aç içinden aep uzantılı dosyaya tıkla ae otomatik açılıp karşına o projeyi çıkaracaktır. sonra proje içerisinden hangi materyalin senin materyal olmasını istiyorsan onunla aynı ismi vererek yerdeğiştir.

birkez o şekilde deneyelim bakalım,ama bu sefer de isim değiştirme olayını anlamadım:sweating:

çok şapşalce sorular sorduğumun farkındayım ama bunu ilk defa yapan biri için bu sorular normal,sizin gibi ustalar için biraz sinir bozucu...

tanips

🌱Yeni Üye🌱
ya sayın hocalarım....herşeyi sizin istediğiniz gibi yapıyorum ama en sonunda render yaparken bana bu(RESİMDEKİ) sinir bozucu uyarı veriyor...lütfen bi el atalım kaldıralım şu projeyi yerden....

Özbek DOYGUN

♾️Grafik Gurusu♾️
firex lütfen bişiyler yap :(

1.5 gb ram ile After effects te render alman çok zor zaten uyarı ekranından anladığım kadarıyla RAM le ilgili problem olduğunu yazıyor.Bu işi seviyorsan ve devam etmeyi düşünüyorsan en kısa zamanda yeni bir bilgisayar al RAM i de 8 gb tan aşağı olmasın

See4D

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanırım yanlışlıkla render boyutuyla oynamışsın, hata penceresinde 13857 x 599 pixel render almaya çalıştığın yazıyor. Bu boyutta render alamazsın. Hazır render presetlerden sana uygun olanını seçmen daha iyi olur.