Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tenis Turnuvası Afişi

JackSparrow

🌱Yeni Üye🌱
Son yaptığım afişi sizlerle paylaşmak istiyorum, tenis turnuvası afişi!=) Nasıl olmuş?? Yorumlarınızı bekliyorum=)
13205860bm2.jpg

telefon numaralarını karalayıp da upload edebileceğim istendi görüntü kirliliği için özür dilerim=)

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Resimde bir hata var...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
CMYK olmasın resminiz?

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
JackSparrow
Lütfen eklediğiniz dosyanın modunu kontrol edin. CMYK ise RGB yapıp tekrardan ekleyin. Images hata kodunu vermiş zaten bu resme bakamayız... [img=https://[COLOR="Red"]img404[/COLOR].ima...........

IV.Murat

🌟Usta Tasarımcı🌟
ne cmyk rgb si gökhan bende bi b.k gözükmüyor :D:D:D

JackSparrow

🌱Yeni Üye🌱
hımm arkadaşlar anladım tamam görüntü kirliliği için özür dilerim cmyk olduğu için gözükmüyordu demek ki rgb yapıp hemen upload edeceğim kusra bakmayın

JackSparrow

🌱Yeni Üye🌱
işte rgb ye çevrilmiş hali tekrar çok özür dilerim
64620650ih7.jpg

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
afiş fena olmamış.Ancak raket silüetlerinin olduğu dairelerin etrakındaki drop efektinin güzel durmamasını geçtim, renkler arasındada hiç bir bağlantı yok. bide taçder derneğinin logosunu o kadar büyük kullanmana gerek yokyu diye düşünüyorum.

JackSparrow

🌱Yeni Üye🌱
afiş fena olmamış.Ancak raket silüetlerinin olduğu dairelerin etrakındaki drop efektinin güzel durmamasını geçtim, renkler arasındada hiç bir bağlantı yok. bide taçder derneğinin logosunu o kadar büyük kullanmana gerek yokyu diye düşünüyorum.
logonun boyutunun büyük olması istendi, renkler arasındaki bağlantı olmamasını da çaylaklığıma verin, renk uyumu, renk geçişi için kendimi nasıl geliştirebilirim??

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Taçder logosunu en alta almalısın derim ben... ve iletişim bilgileri ile görselleri birbirinden kopar :)

JackSparrow

🌱Yeni Üye🌱
=)merhabalar üzerinde birkaç değişiklik yaptım bu nasıl olmuş??
logo büyük demeyin, yeni açılmış bir dernek olduğu için logonun göze batması reklam edilmesi isteniliyor
öncekine göre nasıl olmuş sizce??
normalcopylp3.jpg

Son düzenleme:

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlkine göre göze daha hoş geliyor fotoğrafı biraz daha büyülterek soldaki boloncukları daha sola kaydır sağdakine simetrik olsun.
Turnuvanın yeri ve zamanımı değişti?...

JackSparrow

🌱Yeni Üye🌱
İlkine göre göze daha hoş geliyor fotoğrafı biraz daha büyülterek soldaki boloncukları daha sola kaydır sağdakine simetrik olsun.
Turnuvanın yeri ve zamanımı değişti?...

teşekkürler, yorumlarınızı dikkate alacağım turnuvanın tam zamanı belli değildi o belli olmuş oldu