Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tepealan

lazut52

🌱Yeni Üye🌱
untitledd1vh6.jpg

eleştirilerinizi bekliyorum
:peace1:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
derneğin amacı nedir logo neyi anlatıyor?
bunları bilmek lazım ama ilk olarak o fındıklar orda olmamış ,
çizim kullansanız daha iyi olurmuş.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
logoda fotoğraf kullanmak doğru değildir. Renk uyumu hiç olmamış. logo ufaldığı zaman tepealan gençlik derneği hiç okunmaz.Zaten yuvarlak hattıda düzgün bir biçimde takip etmiyor.Onunla biraz daha uğraş.Tabi önce logo küçüldüğünde okunabilirliğini arttır.Tek beğendiğim şey insan figürleri.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
İlk eleştirim gönderdiğin resmin boyutuyla ilgili keşke birazdaha küçük export edip öyle gönderseydin sayfaya. Çoğu kullanıcının monitörü 1024x768 boyutu destekliyor. Senin çalışmanın açılması 4096 kbps bağlantıya rağmen nerdeyse 3 dakika sürdü. Neyse geçelim çalışmana: İlk gördüğüm hatayı söyleyeceğim, logo yaparken kullandığın biçimlerin sembolik anlamlarına dikkat etmeni öneririm ilk önce, hele bu simge Türk bayrağıysa biraz bir kat daha dikkatli olmalısın, burada sana bayrağın önemi hakkında hamasi nutuklar atmayacağım ama, ayın ve yıldızın yönünün aşağıyı göstermesi bence çok sakıncalı. Türk bayrağının korunması kanununa göre ayın ve yıldızın yönü sağ tarafı göstermelidir. Gelelim kompozisyonuna, kompozisyonda kullandığın biçimler arasında bağıntı hemen yok gibi bunu kapatmak içinde en basit denge yolu olan simetriyi seçmişsinki buda çalışmada aşırı kalabalıklaşmaya ve karmaşaya yol açmış, yaptığın iş aşırı derecede arabesk olmuş. Bu grafik tasarımın sade kompozisyon ilkesine aykırı.

Fındıklardan ve sağda kullandığın yapraklardan söz bile etmiyorum.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
aynı konunun devamı
topikleri birleştirdim

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
lazut konularını birleştirdim diye yazdım görmüyormusun arkadaşım
tekrar aynı topiği açmana gerek yok

IV.Murat

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaw bikere böle hırsla yapıyon al bu nasıl diye . Buda olmamış. sen tamamen dalga geçiyon başka birşey değil