Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslara katılıyorum 3. hoşuma gitti biraz daha değiştirirsen güzel olucak en azından benzer logolardan farklı olur ama ana düşünce gayet iyi aktarılmış emeğine sağlık...
fikir vermek başka şeydir, yapılan çalışmanın dışında birşey hazırlamak bambaşka birşey siz iyi niyetle de hareket etseniz yaptığınız hareketin karşılığı " bak sen uğraşmışsın ama olmamış, ben 5 dakikada bunu yaptım seninkilerden daha güzel oldu " olarak algılanabilir hareketiniz etik değil
Bu mesajı yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım.Nedeni ise herhangi bir polemiğe girmemek için.
Arkadaşımız buraya bir çalışma yapıp eklemiş.Bizlerden yorum ve eleştiri bekliyor.Bir fikrimiz varsa bunu sözel olarak ifade etmeliyiz bence.Onun açmış olduğu konuya kendimiz başka bir çalışma yapıp eklersek konuyu açan arkadaşımıza saygısızlık etmiş oluruz.
eĞEr başkasının yapacagı bir çalışmaya ihtiyacı olsaydı (Fikir açısından olsa bile) bunu direkt olarak belirtirdi ama ben böyle birşey göremedim... iyi niyetli birisi olsanızda ki şüphem yok kişiye özel bir konuya farklı bir çalışma ekleyerek arkadaşımızın hakkına tecavüz etmiş oluyorsunuz... Yorum yapacak kişinin bakması gerekenleri fazlalaştırarak beyinleri yoruyorsunuz... Bu tarz fikirlerinizi özelden atmanız daha sağlıklı olacaktır...
yanlış anlaşıldığımı düşünerek bunu yazıyorm fincan ve kupa çalışmalarının çok sıradan olduğunu vurgulamak için bir çalışma yapıp ekledim yoqsa esinlenmesi için değil tam tersi uzak durması için eğer saygısızlık yada küçük görmek olarak algılandıysa özür dilerim bu arada 2. yaptığın çalışmada 3 numaralı çalışma bence fena değil kolay gelsin