Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

teras cafe logo çalışmaları

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaslara katılıyorum 3. hoşuma gitti biraz daha değiştirirsen güzel olucak en azından benzer logolardan farklı olur ama ana düşünce gayet iyi aktarılmış emeğine sağlık...

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
vee teras cafe logolarda son perde...

terascafelogo.jpg

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
3 numaralı çalışma bence en ideali.Özellikle yeşil renkli olanı.Ellerine sağlık.

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir vermek başka şeydir, yapılan çalışmanın dışında birşey hazırlamak bambaşka birşey
siz iyi niyetle de hareket etseniz yaptığınız hareketin karşılığı " bak sen uğraşmışsın ama olmamış, ben 5 dakikada bunu yaptım seninkilerden daha güzel oldu " olarak algılanabilir
hareketiniz etik değil

Bu mesajı yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım.Nedeni ise herhangi bir polemiğe girmemek için.

Arkadaşımız buraya bir çalışma yapıp eklemiş.Bizlerden yorum ve eleştiri bekliyor.Bir fikrimiz varsa bunu sözel olarak ifade etmeliyiz bence.Onun açmış olduğu konuya kendimiz başka bir çalışma yapıp eklersek konuyu açan arkadaşımıza saygısızlık etmiş oluruz.

eĞEr başkasının yapacagı bir çalışmaya ihtiyacı olsaydı (Fikir açısından olsa bile) bunu direkt olarak belirtirdi ama ben böyle birşey göremedim...
iyi niyetli birisi olsanızda ki şüphem yok kişiye özel bir konuya farklı bir çalışma ekleyerek arkadaşımızın hakkına tecavüz etmiş oluyorsunuz...
Yorum yapacak kişinin bakması gerekenleri fazlalaştırarak beyinleri yoruyorsunuz...
Bu tarz fikirlerinizi özelden atmanız daha sağlıklı olacaktır...

iyi çalışmalar...

yanlış anlaşıldığımı düşünerek bunu yazıyorm fincan ve kupa çalışmalarının çok sıradan olduğunu vurgulamak için bir çalışma yapıp ekledim yoqsa esinlenmesi için değil tam tersi uzak durması için eğer saygısızlık yada küçük görmek olarak algılandıysa özür dilerim
bu arada 2. yaptığın çalışmada 3 numaralı çalışma bence fena değil kolay gelsin

Hassen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
En üsttekiler güzel, değişikliğe hiç gerek yok bana kalırsa .Hiç rastlamadım bu tip bir logoya ve beni çekti nedense , başarılar...!

bager49

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım bizim burda tersa cafe var logosunu ben 3 yıl yapmıştım aynısı kullanmışssın.