Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tereddüt :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Paylaşıp paylaşmama konusunda tereddütte kaldım aslında.
bıldıgınız gıbı grafıkerler.net bannerlarında sıkça gordugumuz klasık halıne gelmiş
Fatihcee Arkadasımızın yaptıgı ''arı''mızın kız versıyonunu yapmaya çalıstım,aslında calısmadım farklı bı banner yapmak ıstıyodum bı anda öylesıne oldu..
Amaçsız yaptım bi çalışma bıle degıl.sakın ulen amma uzattın demeyın :) cunku kendımı bı acıklama yapmak zorunda gıbı hıssedıyorum.Maksat muhabbetolsun dedım.Paylaşmıyacaktım ama sızınlede paylasmak ıstedım en sonunda..
Fatıh arkadasımızdanda bu ''arı''yı kullanırken ızın almadım.Kusurumuza bakmazsınız umarım.Bi parça gulebıldıysek ne mutlu..

...

Benzer konular

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
ARka fon hazır zaten anladığım kadarı ile... O nedenle sadece 'arımız' üzerindeki eklentinize yorum yapacağım... Sizce de bu saç kısmı ( kız versiyonu ) çok amatörce olmamış mı?

Deneme çalışması oldugu için biraz daha denemeniz gerektigini düşünüyorum... iYİ forumlar...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
çok merak ediyorum Hezarfen i daha ne şekillere sokacaksınız? buna birileri dur demeli...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Paylaşıp paylaşmama konusunda tereddütte kaldım aslında.
bıldıgınız gıbı grafıkerler.net bannerlarında sıkça gordugumuz klasık halıne gelmiş
Fatihcee Arkadasımızın yaptıgı ''arı''mızın kız versıyonunu yapmaya çalıstım,aslında calısmadım farklı bı banner yapmak ıstıyodum bı anda öylesıne oldu..
Amaçsız yaptım bi çalışma bıle degıl.sakın ulen amma uzattın demeyın :) cunku kendımı bı acıklama yapmak zorunda gıbı hıssedıyorum.Maksat muhabbetolsun dedım.Paylaşmıyacaktım ama sızınlede paylasmak ıstedım en sonunda..
Fatıh arkadasımızdanda bu ''arı''yı kullanırken ızın almadım.Kusurumuza bakmazsınız umarım.Bi parça gulebıldıysek ne mutlu..[/URL]

...

Fatih arkadaşımızdan izin almanız bir şeyi değiştirmeyecektir. Zira Hezarfen'in tasarımcısı benim...

Ayrıca forum kurallarında 2 maddede de belirtildiği üzere:

Grafikerler.net ismi, maskotu ve logosu izinsiz kullanılamaz, iktibas (alıntı) edilemez, değiştirilemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...