Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Terkedilmiş

TimuRRendeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resm1.png

Kullanılan Program: 3DS Max 2009 Desing
Kullanılan Render Motoru: V-Ray
Render Süresi: 1 saat 30 dakika.
Modelleme Hakkında: Çalışmada hazır model bulunmamaktadır. Ev mimarisi Auto cad programında çizilmiş max'te detaylandırılmıştır.
Kaplamalar ve Işık Hakkında: Ortamda 1 adet v-ray sun ve 1 adet v-ray light mevcuttur. Kaplamalar Photoshop CS 4 te mask yöntemiyle oluşturulmuş olup Bump,Disiplace,Opacitiy gibi mataryel özellikleri için değiştirilmiştir.

Teşekkürler Timur POLAT

Benzer konular Forum Tarih
bobmarley1910 3D Studio Max 2 1K
bobmarley1910 3D Studio Max 4 1K

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
autocad, max, ps.... programlar ağır çalışır, olabilir, olan programların sınırı bu değil...

düşünce güzel, fakat başlık konuya uygunsuz gördüm... tabiki de bu benim düşüncelerim, olan konu nasıl ben görüyorum... konu tarkedilmiş... gökyüzü mavi, bina üzerine terkedelen nokta göremedım.... photoshop programda bazı eklenti yapabilirdınız, melesa lighting efekti kullanabilirdınız, bazı yerlere koyu yeşil rengi katabilirdınız, tüm detaylar üzerine eski bir gçrünüm verebilirdınız... olan efektı sadece pencere üzerine görebildım...

ev sanki yeni yapılmış gibi duruyor....

Mertkan TEKİN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmanın detaylı anlatımları için teşekkürler.bazı yerlerde displacement fazla kaçmış, bazı olması gereken yerlerde de hiç yok.Ayrıca herşey çok yeni sıfır gibi, biraz eskitme katarsan çalışman isme daha uygun olacak.

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Öncelikle Renk Tonları Birbirine Çok Yakın ve Düz Olmuş.. Konu Başlığına Uyumu Konusunda Yukarıdaki Yorumlara Katılıyorum.. Eskitmeye ve Düzeltmeye Suyun Cephesindeki Taşlardan Başlayıp Devam Edersen Sanırım Daha Başarılı Olur.. Su Dahil Herşey Yeni Gibi(!) Ne Yosun Tutmuş Maşallah Ne Kararmış.. :D

Işık da Çok Düz Olmuş.. Üstünde Biraz Daha Uğraşıp Paylaşman Dileğiyle.. Eline Sağlık..

kaan1

🌱Yeni Üye🌱
Bencede biraz eskitilmiş daha güzel olurdu ellerine sağlık.