Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Terkediş (illüstrasyon)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ilknur yine güzel bir çalışma ellerine sağlık.yalnız desenlerdeki yumuşak ve yuvarlak hareketleri karakterlerin ,mesela çocuğun kollarına verebilirdin.çok keskin olmuş.renklerin ve tonlamarın güzel geliyor:)ışığı da oturttuğunda tamamdır.birşey daha var.boyamandaki titreme güzel ama çizgilerdeki titreme kalitesini bozuyor gibi geldi bana.sanrım tabletten demişsin.ben de yaşıyordum o sorunu şöyle çözdüm yakın çalışarak.200,300 zoom yaparak çalışırsan çizgilerde daha düzgün ve özenli durur.kolay gelsin:)

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu tarz çalışmalar hoşuma gidiyor.
emeğine sağlık tebrikler. iyi çalışmlar

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilknur yine güzel bir çalışma ellerine sağlık.yalnız desenlerdeki yumuşak ve yuvarlak hareketleri karakterlerin ,mesela çocuğun kollarına verebilirdin.çok keskin olmuş.renklerin ve tonlamarın güzel geliyor:)ışığı da oturttuğunda tamamdır.birşey daha var.boyamandaki titreme güzel ama çizgilerdeki titreme kalitesini bozuyor gibi geldi bana.sanrım tabletten demişsin.ben de yaşıyordum o sorunu şöyle çözdüm yakın çalışarak.200,300 zoom yaparak çalışırsan çizgilerde daha düzgün ve özenli durur.kolay gelsin:)

Evet haklısın çizgilerdeki titremeler biraz bozuyor,yakında çalıştım ama yinede oluyor sanırım pratik yaparak aşabilirim bu sorunu.Teşekkür ederim güzel yorumun için.

bu tarz çalışmalar hoşuma gidiyor.
emeğine sağlık tebrikler. iyi çalışmlar

Sizin tarzınızda hoş,ama illede bir tek tarza sarılmaktansa bence farklı tarzlar deneyebilirsiniz,ben öyle yaptım ve farklı teknikleri öğrenmiş oldum bu sayede,size de iyi çalışmalar.

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yine sevimli bir iş çıkarmışsın Ilknur.. Eline sağlık ;)