Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

text wrap problemi

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir adet resmim ve 3 paragraf ayrı ayrı yazım var. resime ittirme verdim ve 3 ayrı parça halindeki yazımın tamamını itti. Halbuki Ben sadece 2 sini itmesini istiyorum. Quarkta ittirme verilen obje altta kaldığı zaman üsteki yazıyı itemiyordu. Acaba indesignde bir ayarmı var. Bunun ile ilgili. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir adet resmim ve 3 paragraf ayrı ayrı yazım var. resime ittirme verdim ve 3 ayrı parça halindeki yazımın tamamını itti. Halbuki Ben sadece 2 sini itmesini istiyorum. Quarkta ittirme verilen obje altta kaldığı zaman üsteki yazıyı itemiyordu. Acaba indesignde bir ayarmı var. Bunun ile ilgili. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Acaba çok zor bir sorumu sordum yoksa derdimimi anlatamadım acaba

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️

İttirme istemediğiniz yazı alanına sağ tıkla
text frame options
sonra ignore text wrap ı işaretleyin sorununuzu çözün ;)

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
İttirme istemediğiniz yazı alanına sağ tıkla
text frame options
sonra ignore text wrap ı işaretleyin sorununuzu çözün ;)

çok teşekkür ederim..Çok bilgilisin hem de yardımseversin.. Sadece bu küçük ayrıntı bile indesign'ın lükslerinden biri..Quark da onu üste al bunu alta al..Sıkıntıydı yani. Sizin indesign'ı ders verecek kadar iyi bildiğinizi düşünüyorum. Diğer mesajlarınızı da takip ettiğim kadrıyla. Bir ara stil atamayı da anlatırsanız çok mutlu olurum..

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
çok teşekkür ederim..Çok bilgilisin hem de yardımseversin.. Sadece bu küçük ayrıntı bile indesign'ın lükslerinden biri..Quark da onu üste al bunu alta al..Sıkıntıydı yani. Sizin indesign'ı ders verecek kadar iyi bildiğinizi düşünüyorum. Diğer mesajlarınızı da takip ettiğim kadrıyla. Bir ara stil atamayı da anlatırsanız çok mutlu olurum..

Rica ederim..
Bu arada zaten özel ders veriyorum halihazırda..
Müsait bi zamanımda neden olmasın..
İyi forumlar..