Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

The Prestige filminden Alfred Borden

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
banada öyle geldi..ama yinede emeğine sağlık.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu illüstrasyon değil bana sorarsan 10 saatede çizilcek birçalişma olamaz zaten :) bunun illüstrasyon halini yani sıfırdan temiz kağıda kara kalem+ düzeltme + ps de renklendirme işlmemi en az 30 saatlik bir çalişma mause ile zaten bu kare çizilemez ya elde kalem ile çizilir ve sanal ortama aktarılır ya da tablet ile çizilir ps ise renklnedirme işleminde yani binevi boyama işleminde ulanılır... hafif bulur ile çizimden çok resim üstünde oynamıs gibi duruyor bana göre saygılar... Kolay gelsin :)

ama senin bu dediğin düpedüz iftira atmak :) yalan söylediğimi düşünüyosun yani. photoshoptaki hali layer layer duruyo bilgisayarımda mümkün olsaydı burda o şekildede paylaşırdım :) mouse ile zaten bu kare çizilemez demişin bide. neden çizilemesin? görünür ve kesin olan noktalar hakkında istediğin gibi yorum yaabilrsin eleştirirsin ama kafana göre bence bu böle değildir böle olamaz şöle olamaz diyemezsin. yorum yaparken ki hitap şekline dikkat etmelisin bence :)

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
aynı zamada google'a the prestige yazdığınız zaman ilk sayfada bu resmin orjinali çıkıyor. o resimle yanyana kıyas ettiğiniz zaman zaten birebir aynı olmadığını görürsünüz. yani alıp resmin üzerinde oynandığını grafiker gözü anlayabilir aslında :)

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
aynı zamada google'a the prestige yazdığınız zaman ilk sayfada bu resmin orjinali çıkıyor. o resimle yanyana kıyas ettiğiniz zaman zaten birebir aynı olmadığını görürsünüz. yani alıp resmin üzerinde oynandığını grafiker gözü anlayabilir aslında :)

oynanmadığını yazıcaktım yanlış yazmışım