Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

theMYSTERY

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
theey0.jpg

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
cengiz669 öncelikle tebrik ederim güzel bir illüstrasyon çizmişsiniz.. ama gözüme çarpan birkaç şeyi söylemek istiyorum..
- kızın alt kısmı sansürlenmiş gibi duruyor. pixel pixel yani..
- imzanızı sağ alt köşeye tipografik olarak yazmışsınız zaten. tekrar illüstrasyonunuzun üstüne imza atmanıza gerek yoktu bence. çünkü çiziminizden çok o "kocaman" imza dikkat çekiyor..
- burunda bir eksiklik var. sanırım gölgelendirmeyi biraz daha fazla yapmalısınız ten ile birleşmiş gibi duruyor.
ince ayrıntıları güzel yapmışsınız tam bir emo kız olmuş :)
renklendirmeniz iyi :)
arkaplan daha koyu bir renk yapsanız çiziminiz daha çok ön plana çıkardı..
umarım yorumumu yanlış anlamazsınız..
başarılarınızın devamını dilerim..

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
cengiz669 öncelikle tebrik ederim güzel bir illüstrasyon çizmişsiniz.. ama gözüme çarpan birkaç şeyi söylemek istiyorum..
- kızın alt kısmı sansürlenmiş gibi duruyor. pixel pixel yani..
- imzanızı sağ alt köşeye tipografik olarak yazmışsınız zaten. tekrar illüstrasyonunuzun üstüne imza atmanıza gerek yoktu bence. çünkü çiziminizden çok o "kocaman" imza dikkat çekiyor..
- burunda bir eksiklik var. sanırım gölgelendirmeyi biraz daha fazla yapmalısınız ten ile birleşmiş gibi duruyor.
ince ayrıntıları güzel yapmışsınız tam bir emo kız olmuş :)
renklendirmeniz iyi :)
arkaplan daha koyu bir renk yapsanız çiziminiz daha çok ön plana çıkardı..
umarım yorumumu yanlış anlamazsınız..
başarılarınızın devamını dilerim..

ek olarak;
-çene gövde ayrımı belli değil. çok blur var.
-bir de imza'da "the maystery" yazıyor (en azından ben öyle okudum). sağ alttaki imza ise "the mystery" (doğrusu).

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tebrikler güzel çalışma olmuş.. Kızın yüzü ve saçları çok iyi.. Ancak eksikleri de yok değil tabiki.

Örneğin kızın boğazı hiç belli olmadığından orası pek estetik durmamış. Ayrıca bel kısmı bir kıza göre çok düz gibi..

Bir de altta küçük bir imza zaten var ve hoş bir imza.. O varken kızın bel altına kocaman bir imza daha gereksizdi.. Bence onu hiç koymasan çok daha iyi görünür.. Sansür olarak koydum dersen yine gerek yok, zaten farklı bir yolla da sansürlemişsin kızın bel altını..

Onun haricinde başarılı ve güzel çalışma.. Devamını görmek dileğiyle..

Saygılar..

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler... üzerine fazla yoğunlaşmadığımdan kaynaklıyor fazla zaman ayırmadım yani :)