Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

TİA: İllustrasyon denemelerim - kişisel

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
forum'a katıldıktan sonra çizimlerinizi gördüm ve bende denemek istedim..

ilki benzetmek isetedğim kişi(serbest)
2. ise bakarak çizdğim bi resimdir.
iyi ve kötü yorumlarınız nelerdir?

Moderatör tarafında düzenlendi:

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
çok hoş çalışmalar bence denemekle kalmasın ilerlet derim.ilki çok hoş bir vektörel olmuş gözüne bayıldım.burun çok köşeli durmuş.dudak saçlar da süper.ama dudağa bir iki beyaz renkte küçük parlama ekleyebilirdin şık olurdu.bir de çene kıvrımı daha yuvarlak hatta olabilirdi.ama genel olarak çok çok beğendim benim sevdiğim tarzlardan:)ikinci çalışman da çok güzel ama blurluk fazla gibi ya da blurluğa karşı mesela elbisenin keskin hatları uymamış sanki.tavsiyem saçın tendeki gölgesini verirken ten renginin azıcık koyusunu kullanırsan gerçek gölge rengini yakalarsın.çok iyi.devam:)destekliyorum.
ayrıca ilki olan serbest çalışman daha başarılı çok beğendim

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok hoş çalışmalar bence denemekle kalmasın ilerlet derim.ilki çok hoş bir vektörel olmuş gözüne bayıldım.burun çok köşeli durmuş.dudak saçlar da süper.ama dudağa bir iki beyaz renkte küçük parlama ekleyebilirdin şık olurdu.bir de çene kıvrımı daha yuvarlak hatta olabilirdi.ama genel olarak çok çok beğendim benim sevdiğim tarzlardan:)ikinci çalışman da çok güzel ama blurluk fazla gibi ya da blurluğa karşı mesela elbisenin keskin hatları uymamış sanki.tavsiyem saçın tendeki gölgesini verirken ten renginin azıcık koyusunu kullanırsan gerçek gölge rengini yakalarsın.çok iyi.devam:)destekliyorum.

söylediklerini dikkate alıcam ve çok naziksin teşekkürler.
verdiğin şevk içinde sağol.:)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Başlangıç için gerçekten iyi devam ;)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel olmuşlar ellerine emeğine sağlık başarılarının devamı dileğiyle

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟

katılıyorum. ikinci çalışma için bir kaç şey de ben ekleyeyim...bence, suratta vurgulanması gereken belli keskin hatlar var. burun delikleri ve burunun yanları, çene vs... bu bölgelerde gölgelendirmeleri daha koyu yaparak derinlik hissi uyandırabilirsiniz. bir de gölgelendirmelerde koyulukları kullandığınız kadar açıklıkları da kullanmayı deneyin. belli bölgelere vereceğiniz parlaklık, hem bakanın boyut algısını güçlendirecektir hem de resimdeki kadına biraz daha canlılık ve gerçeklik katacaktır. son bir nokta da saçlar. saç olona bölgede, bolca fondaki kırmızının biraz koyu ve biraz açık tonlarında çizgiler çekip, bu çizgileri blurlaştırarak şaça yedirirseniz, ve sonra da kafa ve saç şekline göre gölgelendirme ve parlaklıkları verirseniz daha gerçekçi ve güzel bir saç dokusu elde edebileceğinizi düşünüyorum.

bunlar dışında ikisi de güzel çalışmalar. tebrik ediyorum.

iyi çalışmalar.

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
katılıyorum. ikinci çalışma için bir kaç şey de ben ekleyeyim...bence, suratta vurgulanması gereken belli keskin hatlar var. burun delikleri ve burunun yanları, çene vs... bu bölgelerde gölgelendirmeleri daha koyu yaparak derinlik hissi uyandırabilirsiniz. bir de gölgelendirmelerde koyulukları kullandığınız kadar açıklıkları da kullanmayı deneyin. belli bölgelere vereceğiniz parlaklık, hem bakanın boyut algısını güçlendirecektir hem de resimdeki kadına biraz daha canlılık ve gerçeklik katacaktır. son bir nokta da saçlar. saç olona bölgede, bolca fondaki kırmızının biraz koyu ve biraz açık tonlarında çizgiler çekip, bu çizgileri blurlaştırarak şaça yedirirseniz, ve sonra da kafa ve saç şekline göre gölgelendirme ve parlaklıkları verirseniz daha gerçekçi ve güzel bir saç dokusu elde edebileceğinizi düşünüyorum.

bunlar dışında ikisi de güzel çalışmalar. tebrik ediyorum.

iyi çalışmalar.

evet dedğin gibi cansız duruyor.karatma yaptım ama aydınlatma aklıma gelmedi nedense.saçtada değin gibi 2 ton var ve kesinlikle katılıyorum.aslında buraya koymadanda eksiklik olduğun farkettim,eksiklik var dedim ve cansız olmuş diyebildim sadece ama en basit şey bile aklıma gelmedi.dediklerini dikkate alıp bir dahaki çalışmada uyguluyorum.ilgin için teşekkürler..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen forum kurallarını okuyunuz, Konu başlığınız içerik ile alakalı olmalıdır.

Örnek Konu başlığı :

Ethemoğulları A.Ş. için yaptığım logo çalışması...

Lütfen özel mesajdan bana konu başlığınızı mesaj olarak atınız. Aksi halde konunuzu kilitlemek zorunda kalacağız...

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence kaş ve kirpikleri tane tane yapmaktan vaz geçmelisin bir bütün halinde çizersen daha güzel olur bence onun dışında herşey süper;)

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence kaş ve kirpikleri tane tane yapmaktan vaz geçmelisin bir bütün halinde çizersen daha güzel olur bence onun dışında herşey süper;)

ilk önce öyle yaptımda kapkara bişey oldu haha.önerin ve yorumun için teşekkürler.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hoş çalışmalar ellerine sağlık